SEALPOD a Neszpresszóhoz

1x SEALPOD a Neszpresszóhoz ® – indító csomag

Elérhetőség:Raktáron - kézbesítve: 2019.07.23-én (Csomagküldő.hu), 2019.07.24-én (DPD futár)
Postaköltség:1190 Ft (DPD futár)
Kód:sealset
25 000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltség ingyenes!
Fogyasztói ár: 6 290 Ft
Nettó ár: 5 240 Ft
Db:
Értékelések száma: 0 Teljes értékelés: 0 (0%)
 Értékelések száma: 0     Értékelés hozzáadása
Share 
Leírás Videó recenzió
Videó recenzió
Értékelések (0) Specifikáció Kapcsolódó termékek

Ez a SEALPOD csomag lehetőséget ad ahoz, hogy saját maga el tudja othon készíteni a minőséges kapszullát Neszpresszo ® kávéfőzőkhöz és ez minden ökológiailag tiszta anyagokbol. A kávé minősége ugyan olyan, mint az egyszeri használatú kapszulláknál.

A csomagolásba tartozik a újrahasznosítható, rozsdamentes acélbol készült kapszulla. A kapszulla korlátlan használatra van, és nincs negativ hatással a kávé ízére. 

Müanyag kapszulákhoz képest az az előnye, hogy nagyobb nyomást érhetük el vele, és így a kávénak sokkal inteziveb íze lessz és dúsabb lessz a habja is.

Egyeten  hátránya van, és az az, hogy szügség szerint hozzá kell vásárolni az alumínium fedelet. De ha úgy nézzük akkor még mindíg jobban jövünk ki, mint az eredeti kapszulás kávénál.

Csomagolás: 1x rozsdamentes acélbol készült kapszula, 24 darab öntapadó alumínium fedél, müanyag mérőke a kávéra, tömítés, müanyag tető – kávé megtartsa a frisseségét, használati utasítás. Karton dobozban csomagolva.

Kapszula rozsdamentes acélbol készült, öntapadós fedél pedig alumínium fóliábol.

Kapszulla használata:

  1. Kapszullát töltse meg kávéval a kapszulla széléig, és óvatosan nyomja le. Felesleges kávét a kapszulla széléröl tisztítsa le.
  2. Kapszullára ragassza rá a tetőt.
  3. Tovább csináljon mindent ugyan úgy, ahogy az eredeti kapszullával.
  4. Kész J. Ízlelje a kávét, és spóroljon :-).

Kompatibilitás: Pixie™, Citiz™ a Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ a Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ a Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™ and Umilk™ ...

nespresso kapszula

Milyen fajta kávét választani?

Ha már darált kávét vásárolja, akkor válassza a „Mokka“ típusút. Ha othon darálja a kávét, akkor javasoljuk, hogy olyan darálógépen darálja a kávét, amely kerámiai kövekkel rendelkezik, és darálja egy kicsit vastagabra a kávét mint a espresso, lásd a képen.

Egy igazán jó kávédaráló hiányzik Önnek?

Nézze meg a mi „Mlynko“ kávédarálónkat, amely kerámiai daráló kövekkel rendelkezik, és be lehet rajta állítani a darálás vastagságát.

És mit szólna teához, vagy csokihoz?

A Nespresso kávéfőzőkre nem pont tipikus, de a ragasztós, papírbol készült szűrővel lehetséges. Abban az esetben, ha új italokkal szeretne kisérletezni, vásárolja meg hozzá a papír szűröket.

Készítse elő a kávét mint egy profi barista

Tamper segítségével tökéletesen le tudja nyomni a kávét a kapszulába. Barista tollal több fajta díszt varázsolhat a habba.

A kávé minőségének fenntartása

Sokat segít a kávéfőző rendszeres tisztítása és vízkőmentesítése. Lásd. Tisztító készlet a kapszulás kávéfőzőkhöz..

Capuccino tej

Habverő segítségével egy ízletes habos capuccinot készíthet el. A habverőt itt meg tudja vásárolni..

Dizájnos kávé felszolgálás

Ne feledkezzen meg a felszolgálásról sem. A kínálatunkban csak olyan kávécsészéket talál, amelyek úgy lettek méretezve, hogy pontosan bele férjen a kávéfőzőbe. A csésze menü megjelenítése.

Všeobecné informácie
A megszabása Neszpresszo – összes tipus
A csomagolás set
Az anyag 1 darab rozsdamentes acélbol készült kapszula, 24 darab öntapadós fedél, kanál, csomagolás Rozsdamentes acél, alumínium fedél, müanyag
A származási ország Taiwan

Értékelés hozzáadásaMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz