Tea az EKO kapszulábol? Miért ne.

Tea a kávéfőzőböl? Az újratölthető kapszulákkal igen!

Gondolkoztak már azon, hogy lehetne könnyebbé tenni a granulált, vagy ömlesztett tea elkészítését? Nem nagy dolog... De a kis darabokat, amelyek úszkálnak a felszinen senki sem szereti. Próbálja ki a EKO kapszulát a tea elkészítéséné. Nagyon gyors és egyszerü!

Hogyan készítsünk teát az újratölthető kapszula segítségével

caj dolce gusto

Dolce Gusto, Tchibo Cafissimo és Nespresso kávéfőzőhöz gyártott újratölthető kapszulákat nagyon sok féle képpen lehet használni. Nem csak több fajta finom kávét lehet vele csinálni. Ideálissak például gyermekeknek forró csoki készítésére és teára is. Milyen teát tud készíteni eko kapszula segítségével?   

  • Ömlesztett tea. Pont az ömlesztett tea elkészítése sok embernek kész rém álom. A kis darabokat a teában senki se szereti! Persze léteznek mindenféle szűrők, amelyeket javasolják is. De úgy is megmarad benne egy egy tea darabka. Önt is zavarja? Abban az esetben készítse el a teát EKO kapszula segítségével. Nagyon egyszerű az egész. Az újratölthető kapszulába tegyen annyi teát amennyi a teás dobozon van javasolva. Kapszulát zárja le és tovább úgy cselekedjen mint a kávé készítésénél.
  • Granulált tea. Lehet hogy azt gondolja, hogy a tea készítése a Dolce Gusto és a Nespresso kávéfőzőben hűlyeség. De van előnye is! A granulált tea sokkal gyorsabban van elkészítve a kávéfőzőkben mint a gyorsforalóval. Készíthet nyugottan akár jeges teát is. Elég hogyha a kávéfőzőn a kék szint válassza, ami a hideg vizet jellemzi.

Tea tippek az újratölthető EKO kapszula segítségével

Próbaljon olyan teát csinálni, amely ideális lessz a nyári felfrissüléshez a medencénél!

Az EKO kapszulát töltse meg kedvenc gyümölcsös granulált teájával. Magas üveg csészét használjon. Kávéfőzőn válassza a kék szint ami a hideg vizet jellemzi. A kész italba tehet egy pár kocka jeget, citrom levet és egy kocka barna cukrot is.

És mit szólna ahoz ha saját keverék ömlesztett teát készítene? Tegyen az újratölthető kapszulába például friss menta levelet vagy akár szárítottat.

Tegyen hozzá saját választása szerint ömlesztett gyümölcs teát. Így kap egy finom,  frissítő gyümölcs italt. Az Ön fantáziáján múlik hogy milyen itlat fog még készíteni.

Egészségére! 

Termékeink

Értékelések