Üdvözöljük, lépjen be a fiókjába vagy regisztrálja magát.

Melyik Dolce Gusto kávéfőzőt válasszam?

Tervezi, hogy Dolce Gusto kávéfőzőt vesz? Összefoglaltuk az alapvető előnyeit és hátrányait az egyes modelleknél, amelyekkel kompatibilisak a mi újratölthető Dolce Gusto kapszuláink, és az ajánlatunkban 7 000 Ft/ 3 kapszulás szettbe találhatóak

dolce gusto piccolo

Dolce Gusto Piccolo

Jelenleg ez a legnépszerűbb modell, főleg az ára miat. A Piccolo kávéfőzőt akcióban meg lehet vásárolni már akár 12 000 Ft-tól áfával. A Dolce Gusto kávéfőzőnek nagyon egyszerű a használata és a funkciók is.

Két funkciója van: hideg - meleg vízz. Semmi több, de ennél mi több is kellene nekünk, főleg ilyen jó áron:-).

A kávéfőző 15 bar nyomást kínál, és a víztartály térfogata 0,6 l. Ez egy nagyon kicsi kávéfőző, mely alkalmas kisebb konyhákba vagy irodákba. Tekintettel a méretére lehetséges a bögre magasságának beállítása, ami felvidít mindenkit aki szereti a forró csokit vagy a frappét. A kisebb víztartály lehet a mínusza, ha az irodája (mosdó nélküli), és szeretné gyakrabban élvezni a kávét. Kávéfőző vízadagoló funkció nélkül van. 

Előnyei: az ára, a tömörsége.

Hátrányai: kis víztartály, hiányzó vízadagoló.

 

dolce gusto genio

Dolce Gusto Genio

Tervezésével hasonló a Piccolo modellel, de funkcionálisan fejlettebb. Dolce Gusto Genio kávéfőző érdekes jellemzője az hogy van vízadagolója. Az eredeti kapszuláknál a gyártó meghatározza csíkokban a víz térfogatát, amely szükséges az ital készitéséhez. Ezeket a csíkokat a Genio kávéfőzőnél  belehet állítani. A Genio kávéfőző csak a megválasztot mennyiségű vizet engedi bele a bögrébe.

A második különbség a tartály mérete, amely egy liter, ami viszont aláiratkozott a kissé nagyobb méretében.

A vízadagoló funkció felemelete a kávéfőző árát. A Genio kávéfőzőt körülbelül 30 000 Ft lehet megvásárolni. Ezért fontolja meg, hogy szüksége e van a vízadagolásra. 

Előnyöei: a vízadagoló funkció

Hátrányai: magasabb ár

 

dolce gusto melody

Dolce Gusto Melody

Mint a Genio a Melody Maker is kínál automata vízadagolót, valamint nagyobb tartály térfogatát - 1,3 liter. 

Coffee Melody kávéfőzőt körülbelül 21 000 Ft lehet megvásárolni.

dolce gusto circolo

Dolce Gusto Circolo

Szintén egy régebbi modell, amely nagyrészt már nem kapható. Ez a modell kínálta talán a legnagyobb különböző funkciókat. A Creativa kávéfőző egy színes monitorral rendelkezik, amelynek segitségével be lehet álitani a vízadagolást, memória lehetőséggel az egyes italoknál. A monitor jelez ha a tartályban kezd fogyni a víz. A tartály kapacitása 1,5 liter. A nyomás azonos a többi modellel - 15 bar.

 

dolce gusto creativa

Dolce Gusto Creativa

Szintén egy régebbi modell, ami nagyrészt nem vásárolható meg. Ez a modell kínálta talán a legnagyobb különböző funkciókat. A Creativa kávéfőző egy színes monitorral rendelkezik, amelynek segitségével be lehet álitani a vizadagolást az egyes típus italaknál, memória lehetőségel. A monitor megjelentje a tartályban való vízfejeződését. A tartály kapacitása 1,5 liter. A nyomás azonos a többi modelekel - 15 bar.

 

Minden birált Dolce Gusto kávéfőző újratölthető a mi EKO kapszulánkal. Egy újratölthető kapszulát fel lehet használni akár 50-szer.  A csomagolás – 3 drb, ára – 7 000 Ft-, megtalálható az ajánlatunkba.

Termékeink

Értékelések

(: Feedback :)

Hiányzik valamelyik termék? Minden tippnek örülünk.