Rólunk / miért vásároljon nálunk?

Internetes áruházunkat 2015-ben hoztuk létre, hogy környezetbarát, újrafelhasználható Dolce Gusto® és Nespresso® rendszerekkel kompatibilis kapszulákat kínálunk.

Kínálatunk saját  ökokapszulákból áll Dolce Gusto® rendszerekhezés a Sealpod® kapszulákból a Nespresso® rendszerekhez. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat különféle termékekkel a kávé és az ökológiai gondolkodás területén.

Érdemes megemlíteni saját márkanéven ismert Mlynko kávédarálónkat. Kínálatunkban továbbá megtalálja a Wacaco, Cafflano és Staressomárkájú utazó kávéfőzőket, vagy a szintén saját márkanéven ismert ecotree bambusz evőeszköz készletet is. 

Szlovákiai cég vagyunk, termékeinket Szlovákiából, Kassáról forgalmazzuk. Ennek ellenére a magyarországi megrendeléseket is 1-2 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

Annak érdekében, hogy ugyanolyan színvonalú szolgáltatást nyújthassunk Önnek, mint bármelyik más magyar webáruház, Magyarországon rendelkezünk egy csomaggyűjtőponttal, ahova szükség esetén visszaküldheti a reklamáció tárgyát képző visszárut, vagy más egyéb okmiatt nem kívánt termékeket, melyeket szeretne visszajuttatni részünkre.

Magyarországon kívül termékeinket több Európai Uniós országba is forgalmazzuk, különösen Németországba, a Cseh Köztársaságba és Romániába.

Amennyiben bármilyen nyelvtani (fordítási) hibát talál weboldalunkon, kérjük jelezze azt felénk. Folyamatosan dolgozunk oldalunk minőségének javításán. Kérdéseit, észrevételeit kérjük küldje el az info@ekokapszula.hu címre. Köszönjük.

Végül pár szó a környezetvédelemről. Facebook oldalunkon végzett felmérésünkből kiderült, hogy egy átlagos kávéfogyasztóhavonta 4 darab 16 kapszulát tartalmazó csomag kávét fogyaszt el, vagyis összesen 64 kapszulát. Éves szinten ez 768 olyan kapszulát jelent, amelyet nem lehet újrahasznosítani és végül a kommunális hulladékban végzi.

Újratölthető kapszulák használatával személyesenhozzájárulhatunk a hulladék mennyiségének csökkentéséhez

Ráadásul, kávénkat így személyre szabottan, a kapszulát bármely kedvenc frissen pörkölt kávéval megtöltve egyedi módon készíthetjük el.

Köszönjük, hogy eshopunkban vásárolt és a környezettudatos megoldást választotta.

Miért éri meg nálunk vásárolni?

Nálunk a termékek valóban raktárkészleten vannak

  Minden termékünk, amely mellett feltüntettük a raktáron kifejezést, valóban megtalálható raktárkészletünkben és azonnal kézbesíteni tudjuk.

A mi saját termékeink

 Kínálatunkban megtalálható számos terméket (ekokapszulák, mlynko, ecotree…) sajátmárkás termékként értékesítünk, melyeket semmilyen más webáruházban, vagy szokványos értelemben vett üzlethelységben nem talál meg.

Hivatalos viszonteladó márkaszerviz vagyunk

 A Wacaco, Sealpod, Cafflano és Staresso termékek hivatalos forgalmazója vagyunk. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a gyártótól vásároljuk termékeinket (nem pedig viszonteladótól). Ezen termékekre garancia- és jótállási szolgáltatást is nyújtunk. Egyúttal ezekre a termékekre közvetlen garanciális és garancia időn túli szervizelést biztosítunk.

Gyors megrendelés feldolgozás

  A munkanapokon déli 12:00 óráig beérkező megrendelések termékeit, még aznap továbbítjuk a futárszolgálat csomaggyűjtő pontjára.

Csomagküldés korrekt árakon

  Semmi felesleges postaköltség. Termékeket árulunk, nem postaköltséget. Épp ezért tartjuk postaköltségeinket a minimumon, vagy esetenként ajándékba adjuk.

Ügyfélszolgálat

Örömmel segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő terméket, elég kapcsolatba lépnie velünk az info@ekokapszula.hu e-mail címen.

Biztonságos online fizetés

  A megrendelés biztonságos online Gopay fizetéssel rendezheti. Az oldalunkkal való összeköttetés az SSL bizonylat segítségével kódolt.

Értékelések