Rólunk

Az internetes web áruházunkat 2015-ben hoztuk létre, hogy ökológiai, újrafelhasználható Dolce Gusto® és Nespresso® kapszulákat kínáljunk.

Az eshop létrehozása óta teljesen megváltoztattuk a kínálatunkat. Eredetileg csak egy fajta kapszulát forgalmaztunk, amely Emohome kapszula volt, de rá jöttünk, hogy ezek a kapszulák nem váltak be, ami a kávé ízén és a habján is latható, érezhető volt.

Ezért ezeket a kapszulákat a saját EKO kapszulákra cseréltük a Dolce Gusto® rendszerekhez és a Sealpod® kapszulákat a Nespresso® rendszerekhez.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat olyan egyéb tematikus termékekre, mint a Mlynko kávédaráló, vagy a Wacaco Nanopresso® utazó kávéfőző.

Termékeinket cseh, magyar, lengyel, német/osztrák és román egyedülálló workshopokon keresztül is árusítsuk.

Végül egy pár szó az ökológiával kapcsolatosan. A Facebook oldalunkon végzett felmérésből kiderült, hogy egy átlagos kávé fogysztó 4 darab 16 kapszulás csomagolás kávét fogyaszt el, vagyis 64 kapszulát havonta. Évente ez 768 kapszula, amelyet nem lehet újrahasznosítani, és végül a kommunális hulladékban végez.

Újratölthető kapszulák használatával lényegesen csökkenthető a hulladék mennyisége. Ezen kívül használhatja a kedvenc friss pörkölt kávét, így saját ízlés szerint készítheti el a kávéát.

Köszönjük, hogy az eshopunkban vásárolt, és hogy ökológiailag gondolkodik.