Rólunk

Internetes áruházunkat 2015-ben hoztuk létre, hogy környezetbarát, újrafelhasználható Dolce Gusto® és Nespresso® rendszerekkel kompatibilis kapszulákat kínálunk.

Kínálatunk saját  ökokapszulákból áll Dolce Gusto® rendszerekhezés a Sealpod® kapszulákból a Nespresso® rendszerekhez. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat különféle termékekkel a kávé és az ökológiai gondolkodás területén.

Érdemes megemlíteni saját márkanéven ismert Mlynko kávédarálónkat. Kínálatunkban továbbá megtalálja a Wacaco, Cafflano és Staressomárkájú utazó kávéfőzőket, vagy a szintén saját márkanéven ismert ecotree bambusz evőeszköz készletet is. 

Szlovákiai cég vagyunk, termékeinket Szlovákiából, Kassáról forgalmazzuk. Ennek ellenére a magyarországi megrendeléseket is 1-2 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

Annak érdekében, hogy ugyanolyan színvonalú szolgáltatást nyújthassunk Önnek, mint bármelyik más magyar webáruház, Magyarországon rendelkezünk egy csomaggyűjtőponttal, ahova szükség esetén visszaküldheti a reklamáció tárgyát képző visszárut, vagy más egyéb okmiatt nem kívánt termékeket, melyeket szeretne visszajuttatni részünkre.

Magyarországon kívül termékeinket több Európai Uniós országba is forgalmazzuk, különösen Németországba, a Cseh Köztársaságba és Romániába.

Amennyiben bármilyen nyelvtani (fordítási) hibát talál weboldalunkon, kérjük jelezze azt felénk. Folyamatosan dolgozunk oldalunk minőségének javításán. Kérdéseit, észrevételeit kérjük küldje el az info@ekokapszula.hu címre. Köszönjük.

Végül pár szó a környezetvédelemről. Facebook oldalunkon végzett felmérésünkből kiderült, hogy egy átlagos kávéfogyasztóhavonta 4 darab 16 kapszulát tartalmazó csomag kávét fogyaszt el, vagyis összesen 64 kapszulát. Éves szinten ez 768 olyan kapszulát jelent, amelyet nem lehet újrahasznosítani és végül a kommunális hulladékban végzi.

Újratölthető kapszulák használatával személyesenhozzájárulhatunk a hulladék mennyiségének csökkentéséhez

Ráadásul, kávénkat így személyre szabottan, a kapszulát bármely kedvenc frissen pörkölt kávéval megtöltve egyedi módon készíthetjük el.

Köszönjük, hogy eshopunkban vásárolt és a környezettudatos megoldást választotta.

Értékelések
Zsuzsanna:A megrendelések gyors ügyintézése, nagyszerű termékek
5
Éva:ÖKO áruház az én elképzeléseim szerint, ezt csak egy olyan ember hozhatta létre, aki másképp gondolkodik.
5
László:Nagyon kellemes kommunikáció, megbízhatóság, segítőkészség, gyors kézbesítés.
5
István:A megrendelések gyors ügyintézése.
5
Ádám:Az ECO kapszulák hosszabb élettartamúak, mint ahogy az a leírásokban szerepel, azaz 50x. Már 60-szor használtam őket, és megfelelő ...
5

Értékelés hozzáadása