Ökokapszulák a Dolce Gusto® kávéfőzőkhöz – 3 darab

5 990 Ft
Nettó ár: 4 715 Ft
Már nem elérhető
Mennyiségi kedvezmény: 2 és több darabnál, 5 750 Ft / darab

Kapcsolódó termékek

Teljes értékelés: 4.7 (94%)

Értékelések száma: 19      Értékelés hozzáadása

Gyártó: EKO kapszulák

Saját tölthető EKO márkájú kapszulák.

dolce gusto kapszula

Aktuálisan a legújabb, harmadik generáció. Jobb kupakot tartalmaz, amely a kiegészítő szűrővel ellátott kapszulába a kupakban közvetlenül egyenletesebben osztja el a forró vizet.

A csomagolás része a 3 pót szilikon tömítés, amely az egész kapszula élettartamát meghosszabbítja. Ha a kapszulán a tömítés ereszteni kezd, nem kell az egészet kidobni, csak kicserélni.

A kínálatban PRO EKO kapszula is található, amely nagyobb, rozsdamentes acél szűrőt tartalmaz a még gazdagabb krémességért. Itt megvásárolható.

Egy kapszula körülbelül ötvenszer használható. Ha sokkal gyakrabban és továbbhasználható kapszulát keres Dolce Gusto® kávéfőzőjéhez, akkor a rozsdamentes acélból készült kapszulánkatajánljuk.

Csomagolás: 3x műanyag kapszula, 3x rozsdamentes acélból és műanyagból készült szita, 3x gumitömítés. Karton dobozva csomagolva.

Kapszulák élelmiszer műanyagba vannak csomagolva (BPA free).

Kompatibilis az összes Dolce Gusto® kávéfőzővel, kivéve a Krups KP2000, KP130831 kávéfőzőt. A Krups KP2000, KP130831 kávéfőzőhöz a a rozsdamentes acélbol készült Sealpod kapszulát ajánljuk.

eko kapszula dolce gusto

Hogyan lehet  megkülönböztetni az EKO kapszulát a másolatoktól?

2021.6.1-től minden EKO kapszula márkajelzett. Igy biztos lehet abban, hogy valóban bevált terméket vásárol, amely megfelel az elvárásoknak.

Kapszula használata:

  1. A kapszulát töltse meg kávéval, majd finoman nyomja le a kanállal.
  2. Zárja le a műanyag fedelet.
  3. A kapszulát úgy helyezze a kávéfőzőbe, hogy a gyárilag előre készített lyukba a kávéfőző tűje bele illeszkedjen.
  4. Ezután úgyfolytassa, mintha eredeti kapszulával dolgozna.
  5. Kész. 

dolce gusto kapszulák

Milyen kávéval töltsem a kapszulát?

Ha őrölt kávét vásárol, akkor válassza a „Mokka“ típusút. Ha otthon darálja a kávét, akkor javasoljuk, hogy olyan darálógépen darálja a kávét, amely kerámiaszemes őrlővel rendelkezik, és darálja egy kicsit vastagabbra a kávét mint az eszpresszo, lásd a képen.

Hiányzik egy igazán jó kávédaráló?

Vessen egy pillantást „Mlynko“ kávédarálónkra, amely kerámiaszemes darálókövekkel rendelkezik, és lehetővé tesz azőrlemény finomságának szabályozását.

Választható papírszűrő

A kínálatunkban megtalálhtó egy 200 darabos papírfilter készlet a tökéletes kávé átfilterezéséhez, vagy akár tea elkészítéséhez. A filterrel készített kávénak gazdagabb krémje van. A filtereket itt megvásárolhatja.

Készítse el kávéját úgy, mint egy profi barista

A tamper ssegítségével tökéletesen le tudja nyomni a kávét. A digitális mérleggel 0,1g pontossággal mindig a helyes súlyt mérheti le.

Capuccino

Habverőnk segítségével ízletes habos capuccinót készíthet. A habverőt itt megvásárolhatja.

A kávé minőségének megtartása

Sokat segít a kávéfőző rendszeres tisztítása és vízkőmentesítése. Lásd. Tisztító készlet a kapszulás kávéfőzőkhöz..

Utazó kávéfőző Dolce Gusto kapszulákhoz / őrölt kávéhoz

Utazáskor vagy a természetben szereti a minőségi presszót? A Wacaco Nanopresso + DG kit mechanikus kávéfőzővel a Dolce Gusto kapszulából villany nélkül is készíthet eszpresszót (eredeti a mi eko-k). A kávéfőző itt megtalálható.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések