Vétel szerződéstől való elállás

Áru visszaadása- szerződéstől való elállás ok megadása nélkül.

A vásárló jogosult a szerződéstől elállni az ok megadása az áru átvételétőlszámított 14 napon belül. Ezzel a joggal csakis a fogyasztó élhet.

A reklamált árut a köv. címre küldje vissza: NajTrades.r.o., Němcovej 30, 040 01 Košice, Slovakia.

Az áru átvett abban a pillanatban, ha a vásárló vagy azáltal meghatározott harmadik személy (a szállítót kivéve) átveszi a megrendelt árut.

A vevő nem állhat el a szerződéstől, melynek tárgya a védőcsomagolásba zárt áru, amelyet egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaadni és melynek csomagolása a kézbesítéskor megsérült (kupakok, amelyek élelmiszerrel való kapcsolatra szolgálnak).

A vevő a szerződéstől való elállási jogát írásban érvényesítheti a kitöltött nyomtatvány elküldésével, amely elérhető a https://www.ekokapszula.hu/vetel-szerzodestol.pdf oldalon.

A szerződéstől való elállás jogát a szerződéstől való elállás bejelentésének elküldésével lehet érvényesíteni a 14 napos időszak utolsó napjáig.

Az elállástól való bejelentés kézbesítésekor az eladó legkésőbb 14 napon belül visszaadja a vevőnek a szerződés alapján kapott összes pénzt, beleértve a szállítási,kézbesítési és postaköltséget és egyéb illetékeket.

Az eladó nem köteles a vevőnek megfizetni az utólagos költségeket, ha a vevő kifejezetten más kézbesítési módot választ, mint az eladó által választott lehető legolcsóbb általános kézbesítési mód. Az utólagos költségek alatt a kézbesítés költségeinek különbözete értendő, amelyet a vevő választott és az eladó által kínált legolcsóbb kézbesítési mód.

A vevő legkésőbb 14 napon belül köteles a szerződéstől való elállás után visszaküldeni az árut.

A vevő felel az áru értékének csökkenéséért, amely olyan áruval való bánásmódkor keletkezett, ami az áru tulajdonságainak és működésének megállapítására szolgál.