Elallás a az üzleti szerződéstől

Az üzleti szerződéstől joga van indoklás nélkül ellálni 14 napon belül az áru beszervezéstől.

A tértiárunak teljesnek kell lennie, és nem a felhasználtnak az eredeti csomagolásban az összes eredeti tartozékokal. A csomagolásnak (doboznak) is nem lehet megsérültnek leni kivéve a kicsomagolást, hogy részünkről lehetséges legyen az áru viszonteladása a minimális költségel.

Az üzleti szerződés visszalépésének való joga érvényesülésére küldje el a postán az üzleti szerződéstől való űrlapot a kővetkezö címre: NajTrade Kft., Němcovej 30, 040 23 Košice. Az üzleti szerződéstől való űrlapot it találhatja meg.

Visszatérítjuk az összes fizetést a szerződés való lemondása után, amelyet megtérítet a szerződés megkötésére, különösen a vételárat beleértve az önn szállítási költségét. Haladéktalanul visszafizetünk legkésőb 14 napig attól a dátumtól, amikor megkapjuk az elállási értesítési szerződést. A kifizetés azonos módon fog beteljesülni, amit ön használt a kifizetésre, ha kifejezetten ellenezné a más fizetési módokat, azaz a könyvelés nélküli további díjakat.

Akkor lesz megtérítve önnek a vásárolt termékeknek a kifizetése ha visszasszálitja a tértiárukat a mi cimünkre vagy a dokumentum benyújtása után, amely igazolja az áru visszaküldését, a szerint, ami előbb bekövetkezik.

Küldje vissza az árut postai úton (nem utánvéttel / utánvéttelt nem fogadunk) vagy hoza ell a címünkre legkésőbb 14 napon belül a szerződés elállásától. A határidőt betartottnak tartjuk, ha az árut viszaküldje a 14 napos határidő lejárata előtt. Az árunak teljesnek kell lennie, sértetlenek és az eredeti csomagolásban az összes tartozékával együtt.

Ön vállalja a közvetlen költséget az áru a visszatérítésére. Csak az áru értékcsökkenéséért felelős amely bekövetkezet a más módi kezelésel mint ami szükséges megállapítani a jellegét, jellemzőit és működését az árunak

 

Kassán 9.3.2016