Utazási kávéfőző Wacaco MiniPresso GR2 - őrölt kávé

28 790 Ft
Nettó ár: 22 670 Ft
Raktáron
szállítás 24.7. (szállítási lehetőségek)

28 790 Ft
Nettó ár: 22 670 Ft
-
+
WACACO
Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 1      Értékelés hozzáadása

Gyártó: WACACO

A 18 bar nyomású Wacaco MiniPresso GR2 hordozható kávéfőző a Minipresso GR modell legújabb verziója.

Elődjéhez képest a MiniPresso GR2 30%-kal kisebb méretekkel rendelkezik, anélkül, hogy csökkentené a funkcionalitást. Kompakt méretei ellenére további kiegészítőkkel van felszerelve, mint például adagolókanál és csepptálca.

A 60 x 71 x 125 mm-es méretű MiniPresso GR2 utazási kávéfőző elég kicsi ahhoz, hogy háttámlába, hátizsákba vagy akár egy hátsó zsebbe is elférjen. A teljes tömeg jelentősen, 285 g- ra csökkent, miközben megőrizte robusztusságát és tartósságát. Így ideális választás azoknak a kültéri szerelmeseknek, akik kompakt, könnyen használható útitársra vágynak.

Újdonság a szabadalmaztatott állítható kosár is. A 8 g-os vagy 12 g-os kosár választásával pontosan testreszabhatja eszpresszóját ízlésének megfelelően. A duplafalú felépítés kiváló hőszigetelést biztosít az előfűtési ciklus után is. A beépített 60 ml-es tartály ideális egy eszpresszó elkészítéséhez.

A búzából álló innovatív polimerek használatának és a méret 30%-os csökkentésének köszönhetően a MiniPresso GR2 a fenntartható tervezés példája.

A csomag tartalmaz még egy szövet tokot , egy beépített kávéscsészét, egy tisztítókefét, egy csepptálcát, egy merőkanálot és egy tölcsért. Vásárolható még egy kemény nylon tok cipzárral és egy kosárkészlet .

Ha olyan utazási kávéfőzőt keres, amely kapszulákhoz és őrölt kávéhoz is használható, javasoljuk, hogy tekintse meg a Wacaco NanoPresso modellt, amely különféle adapterek segítségével bővíthető.

Az utazási kávéfőző MiniPresso GR2 előnyei:

  • Kompakt méretei és kis súlya ideálissá teszik utazáshoz, túrázáshoz vagy kerékpározáshoz.
  • Könnyen használható - nincs szükség áramra, csak adjon hozzá forró vizet és frissen őrölt kávét
  • Könnyű karbantartás - minden alkatrész könnyen szétszerelhető és mosható
  • Fenntartható anyagok - búzából is álló polimereken alapulnak

Műszaki adatok:

  • Méretek : 60 x 71 x 125 mm,
  • Súly : 285g,
  • Nyomás : 18 bar,
  • Kosár átmérő : 43 mm,
  • Kosárkapacitás : 8-12g

A csomag tartalma : utazási kávéfőző Wacaco MiniPresso GR2, beépített eszpresszó csésze, merőkanál, tölcsér, csepptálca, kefe, szövettáska, használati utasítás.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Kit a Wacaco Minipresso

Raktáron

9 490 Ft

Értékelések