2x újratölthető SEALPOD kapszula + 102 db Neszpresszo ® tető

Elérhetőség:Raktáron - kézbesítve: 2019.09.20-én (Csomagküldő.hu), 2019.09.23-én (DPD futár)
Postaköltség:1190 Ft (DPD futár)
Gyártó:SEALPOD
Kód:sealset2
25 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!
Fogyasztói ár: 10 990 Ft
Nettó ár: 9 160 Ft
Db:
Értékelések száma: 0 Teljes értékelés: 0 (0%)
 Értékelések száma: 0     Értékelés hozzáadása
Share 
Leírás Videó recenzió
Videó recenzió
Értékelések (0) Specifikáció Kapcsolódó termékek

Ez a kettős SEALPOD csomagolás lehetővé teszi, hogy sáját minőséges kapszullákat készítsen a Neszpresszo® kávéfőzőkhöz, és ez minden ökológiailag tiszta anyagokbol. Ennek a csomagolásnak köszönhetően 2 kapszullával többet tud készíteni, így tartalék kapszullája is lessz.

nespresso kapszula

Csomag tartalma: 2x újratölthető kapszulla, amely rozsdamentes acélbol készült. A kapszulla korlátlan használatra van, és nincs negativ hatással a kávé ízére.

A kapszullára rá kell ragasztani az alumíniumbol készült tetőt, amely ebben a csomagolásban is található (102 darab). Ha több tető kellene, itt meg lehet rendelni. Ebben a csomagolásban továbbá találhat praktikus kanalat is a kapszulla töltéséhez, és 2x darab gumitömítést, ahoz, hogy a kapszullába  előkészített kávé sokáig friss maradjon.

Az öregebb müanyag kapszullákhoz képest, amelyeket már húzzuk le a kínálatukbol, az a előnye, hogy ebben a kapszullában nagyobb nyomás keletkezik, és ennek pont az az eredménye, hogy intenziveb a kávé íze, és dúsabb a habja. A SEALPOD segítségével magas kávé minőséget ér el, és pont ezért mink ezt javasoljuk.

Csomagolás: 2x rozsdamentes acélbol készült kapszulla, 102 darab ragasztós alumínium tető, müanyag kávé kimérö, 2 darab tömítés, 2 darab gumitömítés, amelynek köszönhetően az előre elkészített kávé friss marad, használati utasítás. Karton dobozva csomagolva.

Kapszulla rozsdamentes acélbol van gyártva, és a ragasztós tető, alumínium fóliábol.

Kapszulla használata:

  1. A kapszulát töltse meg kávéval, és óvatosan nyomja le. A esetleges felesleges kávét a kapszula széléről törölje le.
  2. Ragassza rá a tetőt.
  3. Ezek után tegyen mindent ugyanúgy, ahogy az eredeti kapszulával.
  4. Kész. Élvezze a kávé ízét!

Kompatibilitás: Pixie™, Citiz™ a Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ a Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ a Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™ and Umilk™ ...

nespresso kapszula

dolce gusto kapszula

Milyen kávéval töltsem a kapszulát?

Ha őrölt kávét vásárol, akkor válassza a „Mokka“ típusút. Ha otthon darálja a kávét, akkor javasoljuk, hogy olyan darálógépen darálja a kávét, amely kerámiaszemes őrlővel rendelkezik, és darálja egy kicsit vastagabbra a kávét mint az eszpresszo, lásd a képen.

Hiányzik egy igazán jó kávédaráló?

Vessen egy pillantást „Mlynko“ kávédarálónkra, amely kerámiaszemes darálókövekkel rendelkezik, és lehetővé tesz azőrlemény finomságának szabályozását.

És mit szólna teához, vagy csokihoz?

A Nespresso kávéfőzőkre nem pont tipikus, de a ragasztós, papírbol készült szűrővel lehetséges. Abban az esetben, ha új italokkal szeretne kisérletezni, vásárolja meg hozzá a papír szűröket.

Készítse el kávéját úgy, mint egy profi barista

A tamper ssegítségével tökéletesen le tudja nyomni a kávét a kapszulába ésváltozatos dekorációt varázsolhat a habba barista tollal.

A kávé minőségének fenntartása

Sokat segít a kávéfőző rendszeres tisztítása és vízkőmentesítése. Lásd. Tisztító készlet a kapszulás kávéfőzőkhöz..

Capuccino

Habverőnk segítségével ízletes habos capuccinót készíthet. A habverőt itt megvásárolhatja.

Dizájnos kávé felszolgálás

Ne feledkezzen meg a felszolgálásról sem. Kínálatunkban a kávéfőzőkbe méretezett kávécsészéket talál. A csésze menü megjelenítése.

Všeobecné informácie
A megszabása Neszpresszo – összes tipus
A csomagolás készlet
A származási ország Taiwan

Értékelés hozzáadásaMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz