Flair second shot plus (2in1 portafilter) - standard brew head

32 990 Ft
Nettó ár: 25 975 Ft
Raktáron
szállítás 29.7. (szállítási lehetőségek)

32 990 Ft
Nettó ár: 25 975 Ft
-
+
Flair espresso
Teljes értékelés: 0 (0%)

Értékelések száma: 0      Értékelés hozzáadása

Gyártó: Flair espresso

A további főzőfejek segítségével eszpresszót készíthet eszpresszó után. Megőröli a kávét, sorban tölti meg és tömíti meg a portaszűrőket, és több lövést vesz ki anélkül, hogy közben bármiféle tisztítást végezne.

A Second Shot Plus – Standard Brew Head a Bottomless 2 az 1-ben szűrőt tartalmazza, amely minden Flair Signature sorozathoz alapfelszereltség, és a 2017 novembere után eladott Flair Classic modellekkel működik. A Bottomless 2-in-1 portafilter könnyen kezelhető használat után tisztítsa meg.

Minden extra főzőfejhez tartozik:

  • Cylinder with silicone sleeve
  • Bottomless 2-in-1 Portafilter with spout
  • Piston
  • Stainless steel dispersion screen

KÖTELEZŐ A 2017 novembere után vásárolt Flairs kompatibilitáshoz. Kérjük, nézze meg a képet, hogy ellenőrizze, melyik portaszűrő alapja van. Ha első generációs Signature PRO-t vásárolt, ez a tartozék CSAK a külön megvásárolható adaptergyűrűvel kompatibilis.

**Ha Ön PRO vagy PRO 2 felhasználó, ehhez a főzőfejhez olyan szabotázsra és tölcsérre lesz szüksége, amely illeszkedik a szabványos méretű főzőfejhez (40 mm), mivel a Flow-Control Portafilter átmérője kisebb, mint a PRO főzőfején. A tölcsért és a szabotázst (rozsdamentes acél vagy az adagolópohár egy része) megtalálja bármelyik NEO, Classic vagy Signature tartozékok oldalunkon.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések