Üdvözöljük, lépjen be a fiókjába vagy regisztrálja magát.

Flair second shot plus (2in1 portafilter) - standard brew head

Elérhetőség:
Raktáron - kézbesítve 2023. 09. 26. (Packeta - Átvevőhely/Z-box), 2023. 09. 27. (Szállítás futárral)
Gyártó: Flair espresso
Kód f-clas-ssplus2
Szállítás a kiválasztott átvevőhelyre ingyen.

Fogyasztói ár:
31 490 Ft
Nettó ár: 24 795 Ft

Flair espresso
-
+
Teljes értékelés: 0 (0%)

Értékelések száma: 0      Értékelés hozzáadása


A további főzőfejek segítségével eszpresszót készíthet eszpresszó után. Megőröli a kávét, sorban tölti meg és tömíti meg a portaszűrőket, és több lövést vesz ki anélkül, hogy közben bármiféle tisztítást végezne.

A Second Shot Plus – Standard Brew Head a Bottomless 2 az 1-ben szűrőt tartalmazza, amely minden Flair Signature sorozathoz alapfelszereltség, és a 2017 novembere után eladott Flair Classic modellekkel működik. A Bottomless 2-in-1 portafilter könnyen kezelhető használat után tisztítsa meg.

Minden extra főzőfejhez tartozik:

  • Cylinder with silicone sleeve
  • Bottomless 2-in-1 Portafilter with spout
  • Piston
  • Stainless steel dispersion screen

KÖTELEZŐ A 2017 novembere után vásárolt Flairs kompatibilitáshoz. Kérjük, nézze meg a képet, hogy ellenőrizze, melyik portaszűrő alapja van. Ha első generációs Signature PRO-t vásárolt, ez a tartozék CSAK a külön megvásárolható adaptergyűrűvel kompatibilis.

**Ha Ön PRO vagy PRO 2 felhasználó, ehhez a főzőfejhez olyan szabotázsra és tölcsérre lesz szüksége, amely illeszkedik a szabványos méretű főzőfejhez (40 mm), mivel a Flow-Control Portafilter átmérője kisebb, mint a PRO főzőfején. A tölcsért és a szabotázst (rozsdamentes acél vagy az adagolópohár egy része) megtalálja bármelyik NEO, Classic vagy Signature tartozékok oldalunkon.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések

(: Feedback :)

Hiányzik valamelyik termék? Minden tippnek örülünk.