Staresso Pour over coffee kettle | Gooseneck

20 990 Ft
Nettó ár: 16 530 Ft
Raktáron
szállítás 21.5. (szállítási lehetőségek)

20 990 Ft
Nettó ár: 16 530 Ft
-
+
Staresso
Teljes értékelés: 0 (0%)

Értékelések száma: 0      Értékelés hozzáadása

Gyártó: Staresso

Akár egy öntött kávészakértő, akár csak most kezdi a kézi főzés felé vezető utat, a Staresso Pour Over kávéfőző nagyszerű kiegészítője kávéfelszerelésének. Az aprólékos kialakítás és a kiváló funkcionalitás minden alkalommal élvezetes és kielégítő sörfőzési élményt ígér.

A Staresso Pour over kávéfőző előnyei

  • Precíziós kiöntőcső: A Staresso vízforraló precíziós kiöntőcsővel rendelkezik, amelyet sima és szabályozott öntéshez terveztek. Ez biztosítja a konzisztens főzést, amely minden felöntéssel megragadja a kávé ízeinek teljes spektrumát.
  • Ergonomikus fogantyú: Ez a vízforraló ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes és biztos fogást biztosít, így az öntést könnyed és élvezetes.
  • Prémium minőségű anyagok: Ez a vízforraló kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült a tartósság és az elegáns, modern esztétikai megjelenés érdekében. A matt felület nem csak egy csipetnyi eleganciát ad, hanem hosszan tartó teljesítményt is biztosít.
  • 550 ml-es űrtartalom vízszintjelzéssel: A vízforraló 550 ml-es űrtartalma tökéletes több csésze kávé lefőzésére. A kényelmes vízszintjelző pontos mérést tesz lehetővé, így minden alkalommal könnyedén elkészítheti a tökéletes csészét.
  • Beépített hőmérő : A fedélen található beépített hőmérő lehetővé teszi az előmelegített víz hőmérsékletének figyelését, így biztosítva, hogy az ideális főzési hőmérsékleten maradjon.
  • Könnyű tisztítás : Könnyen tisztítható a széles szájú kialakításnak köszönhetően

Előmelegített vízhez tervezve. Ezt a vízforralót kifejezetten előmelegített vízzel való használatra tervezték. Ne melegítse a vízforralót (elektromos vagy főzőlap). A hőmérőt és a bevonatot védeni kell. A hőmérő tárcsáját nem szabad mosni. Hőmérséklet-tartomány: 0-100 ℃ (eltérés 1-2 ℃) 0-212 ℉ (eltérés 2-4 ℉).

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések