Superkop White

Szállítás ingyenes
Akció
316 490 Ft
293 990 Ft
Nettó ár: 231 490 Ft
Raktáron
szállítás 29.7. (szállítási lehetőségek)

316 490 Ft
293 990 Ft
Nettó ár: 231 490 Ft
-
+
Teljes értékelés: 0 (0%)

Értékelések száma: 0      Értékelés hozzáadása

Gyártó: Superkop

A Superkop egy mechanikus, nem elektromos kávéfőző, amely azoknak készült, akik értékelik a minőséget és a hagyományos kávékészítési módszereket. Könnyen használható kialakításának köszönhetően ideális a mindennapi előkészítéshez. A legfontosabb, hogy garantálja a tökéletes elszívást.

A Superkop kávéfőző innovatív és modern dizájnnal és stílusos megjelenéssel rendelkezik, amely alkalmas munkalapra vagy falra is. A kávéfőző felépítése egyesíti a porszórt alumíniummal bevont robusztus külső felületet és a belső acél alkatrészeket (portaszűrő és szűrő).

Egyszerűen öntsön forró vizet, adjon hozzá frissen őrölt kávét, és egy kis kézi erővel működtesse a kart. A víztartály polikarbonátból készült, és legfeljebb 60 ml vizet tud tárolni. A fa alap stabilitást biztosít minden munkalapon. Fali konzol használatával a kávéfőzőt a falra rögzítheti (fali tartó szükséges).

A Superkop kávéfőzőt a hosszú élettartamot szem előtt tartva tervezték, és intelligensen tervezték, hogy minden alkatrész betöltse a funkcióját. Minden alkatrész optimalizált és szükség esetén a felhasználó által szervizelhető . Ez tükrözi az alapítók elképzelését a fenntartható kávéfőzőről , hosszú élettartammal és tartóssággal.

1:40 arányú emelőszerkezetet használ, amely hat emelős mechanizmussal növeli a nyomást. Dupla eszpresszó (vagy két csésze egyszeres eszpresszó) elkészítéséhez a gyártó 18 g őrölt kávé, 60 ml 95°C-ra melegített víz és 25-30 másodperces extrakciós idő használatát javasolja.

A Superkop kávéfőző előnyei:

  • Könnyen használható – teljes irányítás a kávékészítés minden aspektusa felett, a szemes szemek őrlésétől a víz adagolásáig, így pontosan olyan kávét készíthet, amilyennek tetszik.
  • Minőségi anyagok - kiváló minőségű anyagokból készült. Úgy tervezték, hogy évekig használható legyen.
  • Használhatja szabadon álló , vagy falra szerelhető.
  • Stílusos dizájn több színben is elérhető.

Műszaki adatok:

  • Csomag mérete : 40 x 40 x 21 cm. Súly: 10 kg.
  • Állvány változat : Sz: 31 cm M: 28 cm M: 47 cm fogantyúval lefelé | 71 cm fogantyúval felfelé
  • Falra szerelhető változat : Sz: 23cm Ho: 23cm M: 47cm fogantyúval lefelé | 71 cm fogantyúval felfelé

Tartalma: Superkop kávéfőző faállvánnyal, vizespohárral és portaszűrővel.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések