Takarékoskodunk a környezettel

Az újratölthető kapszula válastásával gondol a környezetére is.

Újratölthető kapszula használatával akár 50-szer kevesebb hulladékot produkál mint az originál egyszeri hásználatú kapszulával. Ezen kívül nincs szükség extra logisztikára és csomagolásra, mivelhogy a kapszulák othon állnak rendelkezésére.

Ha törődik a környezetével, az újratölthető kapszula lesz a legjobb választás. Ez a fő oka annak hogy miért is kell használni az újratölthető kapszulát a ökológia szempontjából:

  • A kapszulák használatával kevesebb hulladékot produkál. Egy ilyen újratölthető ekokapszulát lehet akár 50-szer használni. Így egy ökológiai kapszula használatával megspórol annyi anyagot, amennyit felhasználnak harminc hagyományos kapszulánál. Lehet hogy azt gondolják, hogy ez a mennyiség nem jelent semmit a termelési hulladékre nézve. De mi lenne ha rendszeressen minden „kávé szerető“ ökokapszulát használna...
  • Takarékos tisztítás. A kapszulát nem kell mosni tisztítószerrel. Használat után csak egy kis tiszta vízzel öblítse le.
  • A csomagolással is takarékoskodik. A classic kapszulák több darabbal vannak kartondobozokban csomagolva. Minél kevesebbet vásárol, logikusan annál kevesebb csomagolást fogyaszt és megsemmisít.

A mi kapszulánk használatával nem csak pénzt takarít meg, hanem a közös környezetünket is !

A tovabbi okok, hogy miért is válasszák a Eko kapszulát:

  • Pénzt spórol. Próbálja átszámolni. Ha megvesz például három csomag ökokapszulát, amelyet ismételten használja akár 50-szer, egy káve csak 16 centbe fog kerülni. Ami hasonlíthatatlan ár a hagyományos kapszulákra nézve.
  • Nem korlátozza a kávé választását. Kapszula típusú kávék korlátoztassák. Olyan kávét tesz bele a kapszulába amilyenre pont gusztusa van.
  • Nem függ a kapszula gyártóktol és a kiskereskedőktöl sem. Ha a gyártó úgy dönt, hogy egy fajta kapszulát már nem fog forgalmazni, akkor elbúcsúzhat a szeretett kávétól. Ez nem fordulhat elő ha a mi újratölthető kapszulánkat használja és saját választású kávéval tölti meg.
  • Az újratölthető kapszulák mindíg kéznél vannak. Jóval tovább bírnak ki mint a klasszikus kapszulák.

A mi kapszulánk környezetbarát, és spórol a csomagoláson.

Termékeink

Értékelések