Kemping fa tűzhely

12 490 Ft
10 490 Ft
Nettó ár: 8 260 Ft
Raktáron
szállítás 17.6. (szállítási lehetőségek)

12 490 Ft
10 490 Ft
Nettó ár: 8 260 Ft
-
+
Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 18      Értékelés hozzáadása

Gyártó: ecotree

Ez a fatüzelésű hordozható tűzhely remek segítőtárs lesz utazásai során, ha a természetben szeretne vizet forralni. Rozsdamentes acélból készült, hosszú élettartamú.

Ez a fatüzelésű tűzhely összecsukható, könnyedén összecsukható kompakt palacsinta alakúra. Készülékhez tartozik egy praktikus nylon tok, igy használat után nem kell aggódnia, hogy bepiszkolja a hátizsákját.

Ezen a minitűzhelyen megsütheti kedvenc kolbászát vagy egy rászerelhető grillráccsal (nem része a csomagnak) akár még grillezhet is kicsiben.

A fatüzelésű tűzhely előnye a tüzelőanyag felhasználás hatékonyságában rejlik. Egy csésze víz felforralásához csak néhány ágacskára lesz szüksége. Hovatovább nem kell nagy tűzrakó helyet kialakítania egyetlen csésze kávé vizének felforralásához. A mini tűzhelyet természetesen a tűzrakóhelytől távol is használhatja (természetesen nem éghető felületen, mint például raktárhelység, homokos vagy kavicsos part, illetve beton).

Anyaga: rozsdamentes acél. Súlya: 366 g, Zélesség: 96 - 123 mm, Magasság: 160 mm, A plének a vastagsága: 0,65 mm. Magyar nyelvű használati utasítással kézbesítjük.

A kemping fa tűzhely előnyei:

  • tüzelő hatékonyság 
  • egyszerű szállítás  
  • stabil alj
  • az ár tartalmazza a védőtokot
  • kis súly, csak 366g

Ecotree set:


Kemping fa tűzhely

Akció
Raktáron

12 490 Ft 10 490 Ft

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések