Kávé készítés 6 módja

Újratölthető kapszula és az őrölt káve? Készítsen finom othoni eszpresszót!

dolce gusto kapsule

Ön is othon klasszikus „török“ kávet fogyaszt? Lehet, hogy kellene egy kis változatosság! Mi lenne ha egy minőséges kávét inna, olyat amiet az olaszországi kávézókban készítenek? Újratölthető kapszula segítségevel ilyen kávét akár othon is készíthet.

Szeretné a kávé készítését, fogyasztását egy élményre változtatni? Rakjon a eko kapszulába több hozzávalót.

Kávénak a szine nem muszály hogy mindíg fekete legyen. Kényeztesse magát egzotikus, különleges eszpresszó kávé ízekkel, amelyet könnyen elkészít a mi újratölthető EKO kapszulánkal. Az után ahogy elkezdi használni a mi kapszulánkat, már a klasszikusra rá se gondol!

Készítse kávéját még finomabban külömböző hozzávalókal

Tej, cukor, vagy méz. Ezek a hagyományos hozzávalók a kávéhoz. De tudja hogy ezt máshogy is lehet csinálni? Készítse a kávéját még finomabban ! Kiváló ízet kap, ha ezeket a hozzávalókat használja:

kardamom kave

 • Kardamón. Közel – Keleten használják. Ez a fűszer nemcsak kiváló ízet ad a kávénak, de neutralizálja a koffein hatásait is. Így legjobb olyankor használni, ha több kávét iszik meg naponta. Elég ha fűszerrel a kész kávé tetejét szórja meg.
 • Fahéj. Szereti az erős kávé ízét, és szivessen cukrozza is? Akkor cseréje le a cukrot és használjon fahéjat. Nemhogycsak kiemeli a kávé ízét, de javítja az immunrendszert is. És persze a fahéjnak sokkal kevesebb a kalóriája mint a cukornak!
 • Só. Hogy a megsózott káve bolondság? Téved! Csipetnyi só enyhítti a kávé keserű ízét.
 • Vanília esszencia. Már valamikor gondolt arra, hogy a kávét nem csak a cukorral lehet édesíteni? Kiváló helyettesítés a vanília esszencia, vagy a mandula esszencia. Ezenkívül a EKO kapszulával készített kávéhoz kiváló. Rá lehet csöpögtetni a EKO kpaszulában lévő frissen őrölt kávéra. Így a kész italnak finom, enyhe vanília íze lessz.
 • Kókusz tej. Ha nemzavarja a kókus íze, próbáljon készíteni valami olyat mint a egészséges latté. És ezt a kókusz tej segítségével.
 • Fagyi. Néha mindannyian szeretünk vétkezni. És a kávéhoz a édes nagyon illik. Mit szólna egy gombóc fagyihoz a kávéba? Legjobban nyáron fogja díjazni.

EKO kapszula = jó minőségű , olcsó kávé

Válasthat olyan kávét amilyet csak akar.

Hogyan?

Újratölthető EKO kapszula fog kelleni hozzá, kedvenc őrölt kávé és persze Nespresso vagy Dolce Gusto kávéfőző. El lehet készíteni a többi hozzávalót is, amelyekröl majd későb beszélunk. Gyerünk akkor elkészíteni a mennyei kávét!

 1. Szerezzen be újratölthető kapszulákat. E cikk alatt találhatóak a rendelésre áló újratölthető EKO kapszulák. Egy darab EKO kapszulát akár 50 szer is lehet használni. Ha jól fogja kezelni akkor még lehet, hogy tovább is ki bír.
 2. Válassza ki a kedvenc, finomra őrölt babkávéját. A kávé választása csak Önön múlik.
 3. Az újratölthető kapszulába tegyen körülbelül 7 gramm kávét és nyomja le a dugattyúval amely a kapsulákhoz tartozik.
 4. Csukja le a kapszulát és tegye bele a Nespresso vagy Dolce Gusto kávéfőzőbe.  A kapszulát tegye bele a tartóba úgy, hogy az essen be a helyére a kávéfőző tartójába.
 5. Fejezze be a kávé készítését ugyan úgy, ahogy a klasszikus egyszeri használatú kapszulánál.

Világra jött a legfinomab kávé! És mi a előnye az így készített italnak?  Az átcsöpögtetett kávé sokkal enyhébb a gyomrához és az íze is finomabb. Ha ilyen módszerrel készítti el, akkor nem szabadul fel olyan koffein mennyiség, mint a klasszikus leöntött kávénál.

A kávé felszínén keletkezik egy gyönyörű, finom hab. És így nem csak a környezetet óvja hanem a pénztárcáját is! Csak képzelje el milyen mennyiség pénzt, kidobott üres használt kapszulát és csomagolást spórol meg!

Termékeink

Értékelések

(: Feedback :)

Hiányzik valamelyik termék? Minden tippnek örülünk.