Hordozható Wacaco Nanopresso kávégép (fehér) + kemény tok

+ ajándék: Tamper alátét – átmérő 63 mm
Szállítás ingyenes
+ Ajándék
39 990 Ft
Nettó ár: 31 490 Ft
Raktáron
szállítás 24.7. (szállítási lehetőségek)

39 990 Ft
Nettó ár: 31 490 Ft
-
+
WACACO
Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 12      Értékelés hozzáadása

Gyártó: WACACO

A Wacaco Nanopresso hordozható kávéfőző ízletes eszpresszót készít, áram nélkül. Azok fogják értékelni, akik sokat vannak úton. Egyszerű pumpázással 18 bar nyomást érhet el, amely egy hagyományos eszpresszógéphez hasonló nyomást jelent.

Az eszköz súlya csupán 336 gramm. Ellentétben a „kotyogókkal“ és hasonló berendezésekkel a 18 bar nyomás a valódi eszpresszót, gazdag krémet és ízletes ízeket eredményez.

A csomag tartalma továbbá egy méretű kemény nylon tok, egy beépített kávéscsésze és egy tisztítókefe. Az védőtok méretét megváltoztatni nem lehet, a tok a csomagolás része. 

kávé extrakciója pumpálással körülbelül 20 – 30 másodpercig tart, és a szükséges nyomást az első 8 pumpálás után érjük el, ezután jön a kávé.wacaco nanopresso

A Wacaco Nanopresso kávéfőző előnyei

  • teljes értékű eszpresszó útazások során, áram nélkül, akár 18 bar nyomással
  • kompakt méretek 156 x 71 x 62 mm és alacsony súly mindössze 336 g
  • a legújabb továbbfejlesztett változat tökéletesített dugattyús kialakítással - a még hosszabb élettartam érdekében
  • a tartozékok széles választékánk köszönhetően lehetséges bővíteni a kávéfőző funkcióinak
  • legkelendőbb modell a a Wacaco gyártótól

A Nanopresso kávéfőző tartó műanyagból készül, ami persze BPA-mentes. A Portafilter rozsdamentes acélból készült és teljesen szétszerelhető a könnyebb tisztíthatóság miatt. A kávéfőző megfelel a nemzetközi biztonságielőírásoknak (FDA, EU, RoHS, LFGB, GB).

Dobozban csomagolva szállítjuk,a csomagolás tartalmazza a magyar nyelvű használati utasítást.

Méretek: 156 x 71 x 62 mm, Súly: 336g, víztartály térfogata: 80 ml, kávé tartály térfogata: 8 g, maximális nyomás: 18 bar (261 psi).

Ajánlott Nanopresso kiegészítők

  • Wacaco Exagrind kávédaráló - Ha valóban friss és finom kávét szeretne, akkor ajánlott annak közvetlen fogyasztása előtt a kávét ledarálni. A Wacaco Exagrind kávédaráló kompakt, sok beállítási lehetőséggel, amely tökéletesen fog illeni az ön Wacaco készletéhez. A daráló itt megvehető.
  • Több lehetőség a bővülő Barista kit készlettel - A termékhez ajánljuk megvásárolni a barista kit bővülő készletét, amellyel dupla eszpresszót készíthet. A készletben tampert és póttartályokat is talál a kávéhoz való fedőkkel. A készletet itt megvásárolhatja.
  • Adapter Nespresso kapszulákhoz - Nespresso kapszulái vannak otthon? Utazáskor vagy a természetben könnyedén elkészítheti kávéját a Nespresso egyszer használatos kapszulái segítségével. Természetesen az újratölthető kapszuláinkat is használhatja. Az adaptert itt vásárolhatja meg.

wacaco

Wacaco – innovatív kávéfőzők

Wacaco olyan inovatív kávéfőző gyártó, amely hosszú évek óta kávéfőzők és tartozékaik fejlesztésével foglalkozik. A fő terméksorozatot a Minipresso, Nanopresso és Picopresso márkák alkotják. Valamint Wacaco minőségi tartozékokat is, mint az Exagrind hordozható kávédaráló, Exagram mérleg és egyéb kellékek.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések