Üdvözöljük, lépjen be a fiókjába vagy regisztrálja magát.

Wacaco Nanopresso (spring run) + kemény tok

+ ajándék: Wacaco törlőkendő
Elérhetőség:
A gyártás véget ért
Gyártó: WACACO
Kód nanopresso-sr

Fogyasztói ár:
30 900 Ft
Nettó ár: 24 330 Ft

Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 4      Értékelés hozzáadása


wacaco nanopresso

A Wacaco Nanopresso hordozható kávéfőző ízletes eszpresszót készít, áram nélkül. Azok fogják értékelni, akik sokat vannak úton. Egyszerű pumpázással 18 bar nyomást érhet el, amely egy hagyományos eszpresszógéphez hasonló nyomást jelent.

Az új színkollekcióba tartozó "journey". A termék műszakilag ugyanolyan, mint a többi színű termék. 

A csomag tartalma továbbá egy S méretű kemény nylon tok, egy beépített kávéscsésze és egy tisztítókefe. Az védőtok méretét megváltoztatni nem lehet, a tok a csomagolás része. 

Az eszköz súlya csupán 336 gramm. Ellentétben a „kotyogókkal“ és hasonló berendezésekkel a 18 bar nyomás a valódi eszpresszót, gazdag krémet és ízletes ízeket eredményez.

A csomag tartalmaz egy minőségi kemény tokot, egy beépített kávéscsészét és egy tisztító kefét is.

kávé extrakciója pumpálással körülbelül 20 – 30 másodpercig tart, és a szükséges nyomást az első 8 pumpálás után érjük el, ezután jön a kávé.

A Nanopresso kávéfőző tartó műanyagból készül, ami persze BPA-mentes. A Portafilter rozsdamentes acélból készült és teljesen szétszerelhető a könnyebb tisztíthatóság miatt. A kávéfőző megfelel a nemzetközi biztonságielőírásoknak (FDA, EU, RoHS, LFGB, GB).

Dobozban csomagolva szállítjuk,a csomagolás tartalmazza a magyar nyelvű használati utasítást.

Méretek: 156 x 71 x 62 mm, Súly: 336g, víztartály térfogata: 80 ml, kávé tartály térfogata: 8 g, maximális nyomás: 18 bar (261 psi).

Kínálatunkbanfeketepiroszöld, fehér, kék.

Kínálatunkban további termékek kaphatók:

Wacaco Exagrind kávédaráló

Ha valóban friss és finom kávét szeretne, akkor ajánlott annak közvetlen fogyasztása előtt a kávét ledarálni. A Wacaco Exagrind kávédaráló kompakt, sok beállítási lehetőséggel, amely tökéletesen fog illeni az ön Wacaco készletéhez. A daráló itt megvehető.

Több lehetőség a bővülő Barista kit készlettel

A termékhez ajánljuk megvásárolni a barista kit bővülő készletét, amellyel dupla eszpresszót készíthet. A készletben tampert és póttartályokat is talál a kávéhoz való fedőkkel. A készletet itt megvásárolhatja.

Adapter Nespresso kapszulákhoz

Nespresso kapszulái vannak otthon? Utazáskor vagy a természetben könnyedén elkészítheti kávéját a Nespresso egyszer használatos kapszulái segítségével. Természetesen az újratölthető kapszuláinkat is használhatja. Az adaptert itt vásárolhatja meg.

Nanopresso Alapszett:Nanopresso Barista set:Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések

(: Feedback :)

Hiányzik valamelyik termék? Minden tippnek örülünk.