SEALPOD Nespresso ® 400 darab fedél - kávé

  • SEALPOD Nespresso ® 400 darab fedél - kávé
12 490 Ft
Nettó ár: 9 835 Ft
Raktáron
szállítás 24.7. (szállítási lehetőségek)

12 490 Ft
Nettó ár: 9 835 Ft
-
+
SEALPOD
Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 11      Értékelés hozzáadása

Gyártó: SEALPOD

100 darab pót fedelet amelyek a tölthető Sealpod kapszulához vannak rá lehet ragasztani az egyszerihasználatú kapszulákra is, vagy a müanyag tölthető kapszulákra is.

Legjobb eredményt úgy éri el, hogy az eredeti Sealpod kapszulát fogja használni ami rozsdamentes acélbol készült. Ezt a kapszulát itt lehet megvenni.

Csomagolás: 400x alumínium fedél.

Mi is az a SEALPOD?

Újdonság a kínálatunkban- újrahasználható Sealpod kapszula. Alap az kapszula amely rozsdamentes acélbol készült. Ez a kapszula korlátlan használatú. Kapszulára rá kell ragasztani a egyszerihasználatú alumínium deklit, amelyet külön is meg lehet venni.

Müanyag kapszulákhoz képest az az előnye, hogy nagyobb nyomást érhetük el vele, és    így a kávénak sokkal inteziveb íze lessz és dúsabb lessz a habja is.

Egyeten  hátránya van, és az az, hogy szügség szerint hozzá kell vásárolni az alumínium fedelet. De ha úgy nézzük akkor még mindíg jobban jövünk ki, mint az eredeti kapszulás kávénál.

Ezen a honlapon található védjegyek nem tulajdonai a NajTrade s.r.o. vállalatnak. A Dolce Gusto® és Nespresso® márkák a Societé des Produits Nestlé S.A vállalat bejegyzett védjegyei. A Tassimo® márka a Kraft Foods vállalat bejegyzett védjegye. A honlapon található fenti védjegyekkel asszociált termékek a fent megnevezett vállalatok nem eredeti termékei.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések