5x újratölthető SEALPOD kapszula + 120 db Neszpresszo ® tető

Elérhetőség:Raktáron - kézbesítve: 2019.08.20-én (Csomagküldő.hu), 2019.08.21-én (DPD futár)
Postaköltség:1190 Ft (DPD futár)
Kód:sealset5
25 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!
Fogyasztói ár: 18 990 Ft
Nettó ár: 15 825 Ft
Db:
Értékelések száma: 0 Teljes értékelés: 0 (0%)
 Értékelések száma: 0     Értékelés hozzáadása
Share 
Leírás Videó recenzió
Videó recenzió
Értékelések (0) Specifikáció Kapcsolódó termékek

Ez a 5xSEALPOD csomagolás lehetővé teszi, hogy sáját minőséges kapszullákat készítsen a Neszpresszo® kávéfőzőkhöz, és ez minden ökológiailag tiszta anyagokbol. Ennek a csomagolásnak köszönhetően 5 kapszullával többet tud készíteni, így tartalék kapszullája is lessz.

nespresso kapszula

Csomag tartalma: 5x újratölthető kapszulla, amely rozsdamentes acélbol készült. A kapszulla korlátlan használatra van, és nincs negativ hatással a kávé ízére.

A kapszullára rá kell ragasztani az alumíniumbol készült tetőt, amely ebben a csomagolásban is található (120 darab). Ha több tető kellene, itt meg lehet rendelni. Ebben a csomagolásban továbbá találhat praktikus kanalat is a kapszulla töltéséhez, és 5x darab gumitömítést, ahoz, hogy a kapszullába  előkészített kávé sokáig friss maradjon.

Az öregebb müanyag kapszullákhoz képest, amelyeket már húzzuk le a kínálatukbol, az a előnye, hogy ebben a kapszullában nagyobb nyomás keletkezik, és ennek pont az az eredménye, hogy intenziveb a kávé íze, és dúsabb a habja. A SEALPOD segítségével magas kávé minőséget ér el, és pont ezért mink ezt javasoljuk.

Csomagolás: 5x rozsdamentes acélbol készült kapszulla, 120 darab ragasztós alumínium tető, müanyag kávé kimérö, 5 darab tömítés, 5 darab gumitömítés, amelynek köszönhetően az előre elkészített kávé friss marad, használati utasítás. Karton dobozva csomagolva.

Kapszulla rozsdamentes acélbol van gyártva, és a ragasztós tető, alumínium fóliábol.

Kapszulla használata:

  1. Kapszullát töltse meg kávéval a kapszulla széléig, és óvatosan nyomja le. Felesleges kávét a kapszulla széléröl tisztítsa le.
  2. Kapszullára ragassza rá a tetőt.
  3. Tovább csináljon mindent ugyan úgy, ahogy az eredeti kapszullával.
  4. Kész J. Ízlelje a kávét, és spóroljon :-).

Kompatibilitás: Pixie™, Citiz™ a Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ a Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ a Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™ and Umilk™ ...

nespresso kapszula

Milyen fajta kávét választani?

Ha már darált kávét vásárolja, akkor válassza a „Mokka“ típusút. Ha othon darálja a kávét, akkor javasoljuk, hogy olyan darálógépen darálja a kávét, amely kerámiai kövekkel rendelkezik, és darálja egy kicsit vastagabra a kávét mint a espresso, lásd a képen.

Egy igazán jó kávédaráló hiányzik Önnek?

Nézze meg a mi „Mlynko“ kávédarálónkat, amely kerámiai daráló kövekkel rendelkezik, és be lehet rajta állítani a darálás vastagságát.

És mit szólna teához, vagy csokihoz?

A Nespresso kávéfőzőkre nem pont tipikus, de a ragasztós, papírbol készült szűrővel lehetséges. Abban az esetben, ha új italokkal szeretne kisérletezni, vásárolja meg hozzá a papír szűröket.

Készítse elő a kávét mint egy profi barista

Tamper segítségével tökéletesen le tudja nyomni a kávét a kapszulába. Barista tollal több fajta díszt varázsolhat a habba.

A kávé minőségének fenntartása

Sokat segít a kávéfőző rendszeres tisztítása és vízkőmentesítése. Lásd. Tisztító készlet a kapszulás kávéfőzőkhöz..

Capuccino tej

Habverő segítségével egy ízletes habos capuccinot készíthet el. A habverőt itt meg tudja vásárolni..

Dizájnos kávé felszolgálás

Ne feledkezzen meg a felszolgálásról sem. A kínálatunkban csak olyan kávécsészéket talál, amelyek úgy lettek méretezve, hogy pontosan bele férjen a kávéfőzőbe. A csésze menü megjelenítése.

Všeobecné informácie
A megszabása Neszpresszo – összes tipus
A csomagolás készlet
A származási ország Taiwan

Értékelés hozzáadásaMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz