5x újratölthető SEALPOD kapszula + 120 db Nespresso ® tető

21 990 Ft
Nettó ár: 17 315 Ft
Raktáron
holnap kézbesítjük, 25.4. (szállítási lehetőségek)

21 990 Ft
Nettó ár: 17 315 Ft
-
+
SEALPOD
Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 12      Értékelés hozzáadása

Gyártó: SEALPOD

újratölthető kapszula nespresso

Ez az 5xSEALPOD készlet lehetővé teszi, hogy egyedi, minőségi kapszulákat készítsen a Nespresso® kávéfőzőjéhez, és mindezt ökológiailag tiszta anyagok felhasználásával. A régebbi müanyag kapszulákhoz képest  előnye a nagyobb nyomás, s így a kávé zamata intenzivebb, habja dúsabb lesz. Ennek a csomagolásnak köszönhetően előre bekészíthető 5 kapszulányi kávé.

Csomag tartalma: 5db újratölthető, korlátlan használatra tervezett rozsdamentes acélbók lészült kapszula,120 db alumíniumtető, 5 db gumitömítés, kanál.

Csomagolás: 5x rozsdamentes acélból készült kapszula, 120 darab ragasztós alumínium tető, müanyag kávé kimérö, 5 darab tömítés, 5 darab gumitömítés, amelynek köszönhetően az előre elkészített kávé friss marad, használati utasítás. Karton dobozva csomagolva.

Az öregebb müanyag kapszulákhoz képest, amelyeket már húzzuk le a kínálatukbol, az a előnye, hogy ebben a kapszulában nagyobb nyomás keletkezik, és ennek pont az az eredménye, hogy intenziveb a kávé íze, és dúsabb a habja. A SEALPOD segítségével magas kávé minőséget ér el, és pont ezért mink ezt javasoljuk.

Kapszula rozsdamentes acélbol van gyártva, és a ragasztós tető, alumínium fóliábol.

Tölthető kapszula használata:

  1. A kapszulát töltse meg kávéval, és óvatosan nyomja le. A esetleges felesleges kávét a kapszula széléről törölje le.
  2. Ragassza rá a tetőt.
  3. Ezek után tegyen mindent ugyanúgy, ahogy az eredeti kapszulával.
  4. Kész. Élvezze a kávé ízét!

Kompatibilitás: Pixie™, Citiz™ a Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ a Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ a Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™ and Umilk™ ...

nespresso kapszula

Milyen kávéval töltsem a kapszulát?

Ha őrölt kávét vásárol, akkor válassza a „Mokka“ típusút. Ha otthon darálja a kávét, akkor javasoljuk, hogy olyan darálógépen darálja a kávét, amely kerámiaszemes őrlővel rendelkezik, és darálja egy kicsit vastagabbra a kávét mint az eszpresszo, lásd a képen.

Hiányzik egy igazán jó kávédaráló?

Vessen egy pillantást „Mlynko“ kávédarálónkra, amely kerámiaszemes darálókövekkel rendelkezik, és lehetővé tesz azőrlemény finomságának szabályozását.

Készítse el kávéját úgy, mint egy profi barista

A tamper ssegítségével tökéletesen le tudja nyomni a kávét. A digitális mérleggel 0,1g pontossággal mindig a helyes súlyt mérheti le.

Capuccino

Habverőnk segítségével ízletes habos capuccinót készíthet. A habverőt itt megvásárolhatja.

És mit szólna teához, vagy csokihoz?

A Nespresso kávéfőzőkre nem pont tipikus, de a ragasztós, papírbol készült szűrővel lehetséges. Abban az esetben, ha új italokkal szeretne kisérletezni, vásárolja meg hozzá a papír szűröket.

A kávé minőségének megtartása

Sokat segít a kávéfőző rendszeres tisztítása és vízkőmentesítése. Lásd. Tisztító készlet a kapszulás kávéfőzőkhöz..

Utazó kávéfőző Nespresso kapszulákhoz / őrölt kávéhoz

Utazáskor vagy a természetben szereti a minőségi presszót? A Wacaco Nanopresso + NS adapter mechanikus kávéfőzővel a Dolce Gusto kapszulából villany nélkül is készíthet eszpresszót (eredeti a mi eko-k). A kávéfőző itt megtalálható.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések