10x újratölthető SEALPOD kapszula + 120 db Neszpresszo ® tető

Elérhetőség:Raktáron - kézbesítve: 2019.08.20-én (Csomagküldő.hu), 2019.08.21-én (DPD futár)
Postaköltség:1190 Ft (DPD futár)
Kód:sealset10
25 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!
Fogyasztói ár: 37 990 Ft
Nettó ár: 31 660 Ft
Db:
Értékelések száma: 0 Teljes értékelés: 0 (0%)
 Értékelések száma: 0     Értékelés hozzáadása
Share 
Leírás Videó recenzió
Videó recenzió
Értékelések (0) Specifikáció Kapcsolódó termékek

Ez a 10xSEALPOD csomagolás lehetővé teszi, hogy sáját minőséges kapszullákat készítsen a Neszpresszo® kávéfőzőkhöz, és ez minden ökológiailag tiszta anyagokbol. Ennek a csomagolásnak köszönhetően 10 kapszullával többet tud készíteni, így tartalék kapszullája is lessz.

nespresso kapszula

Csomag tartalma: 10x újratölthető kapszulla, amely rozsdamentes acélbol készült. A kapszulla korlátlan használatra van, és nincs negativ hatással a kávé ízére.

A kapszullára rá kell ragasztani az alumíniumbol készült tetőt, amely ebben a csomagolásban is található (120 darab). Ha több tető kellene, itt meg lehet rendelni. Ebben a csomagolásban továbbá találhat praktikus kanalat is a kapszulla töltéséhez, és 5x darab gumitömítést, ahoz, hogy a kapszullába  előkészített kávé sokáig friss maradjon.

Az öregebb müanyag kapszullákhoz képest, amelyeket már húzzuk le a kínálatukbol, az a előnye, hogy ebben a kapszullában nagyobb nyomás keletkezik, és ennek pont az az eredménye, hogy intenziveb a kávé íze, és dúsabb a habja. A SEALPOD segítségével magas kávé minőséget ér el, és pont ezért mink ezt javasoljuk.

Csomagolás: 10x rozsdamentes acélbol készült kapszulla, 120 darab ragasztós alumínium tető, müanyag kávé kimérö, 10 darab tömítés, 10 darab gumitömítés, amelynek köszönhetően az előre elkészített kávé friss marad, használati utasítás. Karton dobozva csomagolva.

Kapszulla rozsdamentes acélbol van gyártva, és a ragasztós tető, alumínium fóliábol.

Kapszulla használata:

  1. Kapszullát töltse meg kávéval a kapszulla széléig, és óvatosan nyomja le. Felesleges kávét a kapszulla széléröl tisztítsa le.
  2. Kapszullára ragassza rá a tetőt.
  3. Tovább csináljon mindent ugyan úgy, ahogy az eredeti kapszullával.
  4. Kész J. Ízlelje a kávét, és spóroljon :-).

Kompatibilitás: Pixie™, Citiz™ a Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ a Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ a Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™ and Umilk™ ...

nespresso kapszula

Milyen fajta kávét választani?

Ha már darált kávét vásárolja, akkor válassza a „Mokka“ típusút. Ha othon darálja a kávét, akkor javasoljuk, hogy olyan darálógépen darálja a kávét, amely kerámiai kövekkel rendelkezik, és darálja egy kicsit vastagabra a kávét mint a espresso, lásd a képen.

Egy igazán jó kávédaráló hiányzik Önnek?

Nézze meg a mi „Mlynko“ kávédarálónkat, amely kerámiai daráló kövekkel rendelkezik, és be lehet rajta állítani a darálás vastagságát.

És mit szólna teához, vagy csokihoz?

A Nespresso kávéfőzőkre nem pont tipikus, de a ragasztós, papírbol készült szűrővel lehetséges. Abban az esetben, ha új italokkal szeretne kisérletezni, vásárolja meg hozzá a papír szűröket.

Készítse elő a kávét mint egy profi barista

Tamper segítségével tökéletesen le tudja nyomni a kávét a kapszulába. Barista tollal több fajta díszt varázsolhat a habba.

A kávé minőségének fenntartása

Sokat segít a kávéfőző rendszeres tisztítása és vízkőmentesítése. Lásd. Tisztító készlet a kapszulás kávéfőzőkhöz..

Capuccino tej

Habverő segítségével egy ízletes habos capuccinot készíthet el. A habverőt itt meg tudja vásárolni..

Dizájnos kávé felszolgálás

Ne feledkezzen meg a felszolgálásról sem. A kínálatunkban csak olyan kávécsészéket talál, amelyek úgy lettek méretezve, hogy pontosan bele férjen a kávéfőzőbe. A csésze menü megjelenítése.

Všeobecné informácie
A megszabása Neszpresszo – összes tipus
A csomagolás készlet
A származási ország Taiwan

Értékelés hozzáadásaMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz