Staresso mini hordozható kávéfőző PRO | SP-200M (fekete)

28 990 Ft
Nettó ár: 22 825 Ft
Raktáron
szállítás 24.7. (szállítási lehetőségek)

28 990 Ft
Nettó ár: 22 825 Ft
-
+
Staresso
Teljes értékelés: 4.7 (94%)

Értékelések száma: 9      Értékelés hozzáadása

Gyártó: Staresso

A 2022 –es legújabb  tökéletesített változat, ez az upgrade tartalmazza:

  • tartósabb kivitelű kávéfőző – a belső kamra és menet rozsdamentes acél, ami jelentősen meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát és növeli robusztusságát,
  • tökéletesített kosár Nespresso kapszulákra – a kapszulákat használat előtt már nem kell átszúrni.
  • kidolgozott fúvóka – leegyszerűsíti és jobbá teszi a kávé extrakcióját.

A Staresso hordozható kávéfőző elektromos áram nélkül készít ízletes eszpresszot. Egyszerű pumpálással akár 15 - 20 bar nyomást ér el, mely hasonló nagyságú mint egy klasszikus kávéfőző esetében. A Staresso kávéfőző őrölt kávéból készít kávét, de Nespresso kapszulákkal is használható. Sajátos méreteinek köszönhetően egyszerűen hordozható, de állandó helyén a konyha, iroda vagy nyaraló elengedhetettlen kelléke lehet.

Staresso mini, a méltán kedvelt Staresso hordozható kávéfőző új, összecsukható változata. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal, hasonló szerkezettel rendelkezik egy jobb, kompakt kivitelben.  Most a csomag tartalmaként egy hordozható zipzáras tokot és egy Staresso logóval ellátott kisméretű törölközőt is adunk Önnek.

Mérete: 7 x 15 cm, súlya: 400 g, a víztartály űrtartalma: 80 ml, a kávé tartály maximális töltőtömege: 10 g, maximum nyomás: 15 - 20 bár. Felhasználható kávé: darált kávé, Nespresso kapszulák.

A Wacaco Staresso kávéfőző előnyei

  • teljes értékű eszpresszó útazások során, áram nélkül, akár 18 bar nyomással
  • kompakt méretek 7x20 cm és alacsony súly mindössze 460 g
  • a legújabb továbbfejlesztett változat tökéletesített - a még hosszabb élettartam érdekében

Amennyiben kis méretű utazó kávéfőzőt keres, úgy ajánljuk figyelmébe a Wacaco Nanopresso (336g) vagy a Wacaco minipresso (360g) készülékeket.

A lekötött dugattyút egy hagyományos pohárban felhabosított tej készítésére lehet használni. Kávépohár beépített mércével.  A leszerelt dugattyúval a készlethez tartozó pohárban tejhabot is készíthet (lásd videó). Igy minden további eszköz megvásárlása nélkül is finom kapucsínót tud készíteni.

A pumpálás intenzitásának megválasztásával a működés közbeni nyomást egyénileg szabályozhatja. A kávéfőző tea elkészítésére is alkalmas.

Staresso kávéfőző ellenálló műanyagból készült, mely természetesen BPA mentesA kávészűrő rozsdamentes acél. Duplarétegű hőmegtartó üvegből készült kávés pohár.  

Ez a kávéfőző 1. helyezést kapott terméktervezés ért és innovációérta nemzetközi Red Dot Award versenyen. Dobozban, magyar használati utasítással együtt kiszállítva.

Ajánlott Staresso kiegészítők

  • Kávédaráló  Staresso Discovery D-6 - Ha valóban finom és friss kávét szeretne, akkor a kávét közvetlenül annak fogyasztása előtt ajánlott ledarálni. A Staresso Discovery D-6 daráló az őrlési durvaság beállításával összerakható. Tökéletesen illeni fog Staresso együttesébe. A daráló itt megvásárolható.
  • Tejhabositó  Rock2More - A staresso kávéfőzők lehetővé teszik a tej közvetlen dugattyúval való felhabosítását. A Rock2More habosító azonban valamivel finomabb habot készít, és még egyéb italok készítésére is alkalmas. A tejhabosító itt megvásárolható.

Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések