Üdvözöljük, lépjen be a fiókjába vagy regisztrálja magát.

Staresso mini hordozható kávéfőző PRO (fekete)

Elérhetőség:
Raktáron - kézbesítve 2022. 12. 08. (Csomagkuldo hu), 2022. 12. 09. (Express One)
Postaköltség: már 490 Ft
Gyártó: Staresso
Kód star-mini
30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Fogyasztói ár:
27 990 Ft
Nettó ár: 22 040 Ft

Staresso
-
+
Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 1      Értékelés hozzáadása


Ez a modell tökéletesített rozsdamentes karosszériával (középső rész), amely helyettesíti az eredeti műanyag modellt. Ennek a tökéletesítésnek a következménye a hosszabb élettartam.

Staresso mini, a méltán kedvelt Staresso hordozható kávéfőző új, összecsukható változata. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal, hasonló szerkezettel rendelkezik egy jobb, kompakt kivitelben.  Most a csomag tartalmaként egy hordozható zipzáras tokot és egy Staresso logóval ellátott kisméretű törölközőt is adunk Önnek.

Készítsen magának ízletes eszpresszót, akár utazás közben is elektromos áram nélkül. Egyszerű pumpálással 15-20 bár nyomást hozhat létre, mely megfelel az elektromos kávéfőzőkben létrejövő nyomásnak. A Staresso kávéfőző őrölt kávéval és Nespresso kapszulával is működik.

A kávéfőző súlya közel 400 gramm, méretei 7 x 15 cm. Kis méretének köszönhetően egyszerűen hordozható, de állandó helye lehet akár a konyhában, nyaralóban vagy irodában is, a klasszikus kávéfőző helyett. Ha a legkisebb méretű hordozható kávéfőző típust keresi, válasszon a Wacaco Nanopresso (336g) vagy Wacaco minipresso (360g) készülékek között.

A leszerelt dugattyúval közvetlenül a mellékelt csészében készíthet tejhabot. (lásd a videóban). Ennek köszönhetően nem kell további tartozékokat vásárolnia, hogy ízletes kapucsínót is készíthessen magának.

A működéshez szükséges nyomást teljes mértékben ellenőrzése alatt tudhatja köszönhetően annak, hogy milyen pumpálási intenzitást választ meg. A kávéfőző tea készítésre is használható.  

Staresso kávéfőző tartós műanyagból készül, mely természetesen BPA mentes. A szűrőbetét rozsdamentes acélból készült. A kávéspohár vakum szigetelt duplafalú üvegből.

Mérete: 7 x 15 cm, súlya: 400 g, a víztartály űrtartalma: 80 ml, a kávé tartály maximális töltőtömege: 10 g, maximum nyomás: 15 - 20 bár. Felhasználható kávé: darált kávé, Nespresso kapszulák.

Védőtokban, dobozba csomagolva, magyar nyelvű használati utasítással kézbesítjük.

Staresso Mini set szett:


Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések

Hiányzik még valami

Hiányzik valamelyik termék? Minden tippnek örülünk.