Gyakran feltett kérdések

Hány használatra felhasználtató egy kapszula ?

Attól függ, hogyan fog gondoskodni a kapszuláról. Egy Dolce Gusto kapszula körülbelül 50 használatot tart ki a Nespresso 30 használatot.

Milyen kávét legjobb használni ?

Mivel a kávéfőző nem tud fejleszteni ugyanolyan nyomást, mint a hagyományos kart espressó, alkalmas gazdag habbal való kávét használni, mint a Lavazza kávé.

Hogyan lehet elérni a nagyobb mértékű habbot ?

Elsősorban válassza ki a megfelelő kávét. Ugyanolyan fontos a kapszulák töltésének a módja. Meg kell tölteni mintegy 7 gramm kávéval és megfelelően tömöríteni a műanyag dugattyúval.

Mik az előnyei az EKO újratölthető kapszulának ?

Pénzt takaríthat meg a környezetét mentheti meg aval a lehetőségel, hogy készíthet kávét vagy italat a saját választása szerint

Mivel jobb az EKO önsegéjel készült kapszula, mint az eredeti ?

Az önsegévejel készült kapszula tömitetlenséges . Így könnyen beszennyezhetje a kávéfőzőt és a környező tárgyakat is. Keveseb az élettartama, és az előállítására szüksége van eredeti kapszulának .

EKO kapszula használata nagyon egyszerű, gyors és tiszta. Ha hosszú távú helyettesítésre keres eredeti kapszulát és nem akar kísérletezzeni, az EKO kapszula lesz önnek az ideális választása.

Értékelések
Zsuzsanna:A megrendelések gyors ügyintézése, nagyszerű termékek
5
Éva:ÖKO áruház az én elképzeléseim szerint, ezt csak egy olyan ember hozhatta létre, aki másképp gondolkodik.
5
László:Nagyon kellemes kommunikáció, megbízhatóság, segítőkészség, gyors kézbesítés.
5
István:A megrendelések gyors ügyintézése.
5
Ádám:Az ECO kapszulák hosszabb élettartamúak, mint ahogy az a leírásokban szerepel, azaz 50x. Már 60-szor használtam őket, és megfelelő ...
5

Értékelés hozzáadása