Gyakran feltett kérdések

Hány használatra felhasználtató egy kapszula ?

Attól függ, hogyan fog gondoskodni a kapszuláról. Egy Dolce Gusto kapszula körülbelül 50 használatot tart ki a Nespresso 30 használatot.

Milyen kávét legjobb használni ?

Mivel a kávéfőző nem tud fejleszteni ugyanolyan nyomást, mint a hagyományos kart espressó, alkalmas gazdag habbal való kávét használni, mint a Lavazza kávé.

Hogyan lehet elérni a nagyobb mértékű habbot ?

Elsősorban válassza ki a megfelelő kávét. Ugyanolyan fontos a kapszulák töltésének a módja. Meg kell tölteni mintegy 7 gramm kávéval és megfelelően tömöríteni a műanyag dugattyúval.

Mik az előnyei az EKO újratölthető kapszulának ?

Pénzt takaríthat meg a környezetét mentheti meg aval a lehetőségel, hogy készíthet kávét vagy italat a saját választása szerint

Mivel jobb az EKO önsegéjel készült kapszula, mint az eredeti ?

Az önsegévejel készült kapszula tömitetlenséges . Így könnyen beszennyezhetje a kávéfőzőt és a környező tárgyakat is. Keveseb az élettartama, és az előállítására szüksége van eredeti kapszulának .

EKO kapszula használata nagyon egyszerű, gyors és tiszta. Ha hosszú távú helyettesítésre keres eredeti kapszulát és nem akar kísérletezzeni, az EKO kapszula lesz önnek az ideális választása.

Értékelések
Félix:Precízen, környezetbarát anyagokba csomagolt áru. Elégedett vagyok a megrendelés menetével és a kézbesítés gyorsaságával.
5
Gergely M.:Gyors szállítás, ajándék.
5
Valéria:Nagyszerű kapszula, környezetbarát, könnyű karbantartás és idővel megérezheti a pénztárcáján is, mivel drágább de ha összesz ...
5
György:Problémamentes
5
Róbert I.:Elégedettség az áruval és üzlettel is
5

Értékelés hozzáadása