Gyakran feltett kérdések

Egyszeri használatú Nespresso kapszulákat a kávéfőző átjukassza, nem károsítsa a rozsdamentes acélbol készült SEALPOD kapszula a kávéfőzőt?

Nem, nem károsítsa. Rozsdamentes acélbol készült kapszula rövidebb, és az elzárás után a kávéfőző kései a kapszulához nem érnek hozzá, és a kávéfőző a legnagyobb rendben marad. 

Hány használatra felhasználtató egy kapszula ?

Attól függ, hogyan fog gondoskodni a kapszuláról. Egy Dolce Gusto kapszula körülbelül 50 használatot kitart Nespresso 30 használatra.

Milyen kávét legjobb használni ?

Mivel a kávéfőző nem tud fejleszteni ugyanolyan nyomást, mint a hagyományos kart espressó, alkalmas gazdag habbal való kávét használni, mint a Lavazza kávé.

Hogyan lehet elérni a nagyobb mértékű habbot ?

Elsősorban válassza ki a megfelelő kávét. Ugyanolyen fontos a kapszulák töltésének a módja. Meg kell tölteni mintegy 7 gramm kávéval és megfelelően tömöríteni a műanyag dugattyúval.

Mik az előnyei az EKO újratölthető kapszulának ?

Pénzt takaríthat meg, a környezetét mentheti meg a lehetőségel, hogy készítsen kávét vagy italat a saját választása szerint

Mivel jobb az EKO önsegéjel készült kapszula, mint az eredeti ?

Stömítetlenséges az önsegéjel készült kapszula. Így könnyen beszennyezhetje a kávéfőzőt a környező tárgyakat is. Keveseb az élettartama, és az előállítására szüksége van eredeti kapszulaellátásra.

EKO kapszula használata nagyon egyszerű, gyors és tiszta. Ha hosszú távú helyettesítésre keres eredeti kapszulát és nem akar kísérletezzeni, az EKO kapszula lesz önnek az ideális választás.

Termékeink

Értékelések