Melyik Nespresso kávéfőzőt válasszam?

nespresso kávéfőzőt

Tervezi, hogy Nespresso kávéfőzőt vesz, de még nem tudja, mik a lehetőségek? Készítettünk egy listát a Nespresso kávéfőző gépekről a gépeknek  az alapvető információjairol a tulajdonságairol, amelyekkel kompatibilisak a mi újratölthető Nespresso EKO kapszulánk, amelynek az ára most 1400 Ft € szett / 5 kapszula.

A piacon most szélesebb körű Nespresso kávéfőző kínálat van, mint más kapszulás kávéfőzőböl. Nem csoda, hiszen a Nespresso kávéfőző volt az elsők között mely kapszula rendszerrel volt ellátva, és a piacon már a 90-es években volt elérhető.

Nespresso kávéfőző gépek két márka alatt találhatóak a piacon Krups és Delonghi. Ha azt veszi észre, a modellek neve gyakorlatilag azonos, valószínűleg azért, mert egyszerűen egy tervezési változat.

Nespresso kávéfőző gép összehasonlítva a Dolce Gusto kávéfőző géppel egy kicsit drágább. Viszont szélesebb körű kínálatuk van a gépekböl, amelyek különböző műszaki változattal vannak ellátva. Az egyszerűbb gépek normál otthoni használatra alkalmasoktól, félprofi üzemekbe is alkalmas gépekig.

Közös paraméterek:

  • szivattyú nyomás 17-19 bar
  • használt kapszulákra beépített tartály
  • automatikus víz mennyiség adagoló
  • automatikus kikapcsolás a beállított idő után

Különbségek:

  • víztartály kapacitása
  • tervezés és anyagok változata
  • beépített hab verő

Krups kávéfőzők

Krups Pixie, Krups Citiz, Krups U & Milk, Krups Inissia, Krups Essenza

DéLonghi kávéfőzők

DéLonghi Pixie, DéLonghi citiz, DéLonghi U & Milk, DéLonghi Inissia, DéLonghi Essenza, DéLonghi Lattissima

Az összes fent megemlített Nespresso gép megfelel a EKO újratölthető kapszuláknak. Egy újratölthető kapszulát fel lehet akár 30-szer használni. A kínálatunkban az 5 darabos csomagolást 1400 Ft  lehet megvásárolni.

 

Termékeink

Értékelések