Staresso utazó kávéfőző PRO (fehér)

Elérhetőség:Raktáron - kézbesítve: 2022.09.30-én (Csomagküldő.hu), 2022.10.03-én (Express One)
Postaköltség:490 Ft (Csomagküldő.hu), 1190 Ft (Express One)
Gyártó:Staresso
Kód:star-w
30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
Fogyasztói ár: 24 990 Ft Nettó ár: 19 675 Ft
staresso
Db:  
Értékelések száma: 1 Teljes értékelés: 5 (100%)
 Értékelések száma: 1     Értékelés hozzáadása
Share 
Leírás Videó recenzió
Videó recenzió
Értékelések (1) Kapcsolódó termékek

Ez a modell tökéletesített rozsdamentes karosszériával (középső rész), amely helyettesíti az eredeti műanyag modellt. Ennek a tökéletesítésnek a következménye a hosszabb élettartam.

A Staresso hordozható kávéfőző elektromos áram nélkül készít ízletes eszpresszot. Egyszerű pumpálással akár 15 - 20 bar nyomást ér el, mely hasonló nagyságú mint egy klasszikus kávéfőző esetében. A Staresso kávéfőző őrölt kávéból készít kávét, de Nespresso kapszulákkal is használható.

A kávéfőző súlya kb. 460 g, nagysága 7 x 20 cm. Sajátos méreteinek köszönhetően egyszerűen hordozható, de állandó helyén a konyha, iroda vagy nyaraló elengedhetettlen kelléke lehet.

Amennyiben kis méretű utazó kávéfőzőt keres, úgy ajánljuk figyelmébe a Wacaco Nanopresso (336g) vagy a Wacaco minipresso (360g) készülékeket.

A csomag tartalma egy termo üveg pohár. Ehhez a modellhez hordozó táska is vásárolható, melyet itt vehet meg.

A leszerelt dugattyúval a készlethez tartozó pohárban tejhabot is készíthet (lásd videó). Igy minden további eszköz megvásárlása nélkül is finom kapucsínót tud készíteni.

A pumpálás intenzitásának megválasztásával a működés közbeni nyomást egyénileg szabályozhatja. A kávéfőző tea elkészítésére is alkalmas.

következő színekben kínáljuk termékünket: feketefehérrózsaszín.

Staresso kávéfőző ellenálló műanyagból készült, mely természetesen BPA mentesA kávészűrő rozsdamentes acél. Duplarétegű hőmegtartó üvegből készült kávés pohár.  

Ez a kávéfőző 1. helyezést kapott terméktervezés ért és innovációérta nemzetközi Red Dot Award versenyen.

Méretei: 7 x 20 cm, súlya: 460 g, a víztartály űrtartalma: 100 ml, a kávétartálymaxűrtartalma: 10 g, maximálisnyomás: 15 - 20 barov. Kávé: őrölt, Nespresso kapszulák.

Dobozban, magyar használati utasítással együtt kiszállítva.

Értékelés hozzáadásaMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Értékelések
Félix:Precízen, környezetbarát anyagokba csomagolt áru. Elégedett vagyok a megrendelés menetével és a kézbesítés gyorsaságával.
5
Gergely M.:Gyors szállítás, ajándék.
5
Valéria:Nagyszerű kapszula, környezetbarát, könnyű karbantartás és idővel megérezheti a pénztárcáján is, mivel drágább de ha összesz ...
5
György:Problémamentes
5
Róbert I.:Elégedettség az áruval és üzlettel is
5

Értékelés hozzáadása