Üdvözöljük, lépjen be a fiókjába vagy regisztrálja magát.

Staresso utazó kávéfőző PRO (fehér)

Elérhetőség:
Raktáron - kézbesítve 2023. 01. 31. (Csomagkuldo hu), 2023. 02. 01. (Express One)
Postaköltség: már 490 Ft
Gyártó: Staresso
Kód star-w
30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Fogyasztói ár:
27 990 Ft
Nettó ár: 22 040 Ft

Staresso
-
+
Teljes értékelés: 5 (100%)

Értékelések száma: 1      Értékelés hozzáadása


Ez a modell tökéletesített rozsdamentes karosszériával (középső rész), amely helyettesíti az eredeti műanyag modellt. Ennek a tökéletesítésnek a következménye a hosszabb élettartam.

A Staresso hordozható kávéfőző elektromos áram nélkül készít ízletes eszpresszot. Egyszerű pumpálással akár 15 - 20 bar nyomást ér el, mely hasonló nagyságú mint egy klasszikus kávéfőző esetében. A Staresso kávéfőző őrölt kávéból készít kávét, de Nespresso kapszulákkal is használható.

A kávéfőző súlya kb. 460 g, nagysága 7 x 20 cm. Sajátos méreteinek köszönhetően egyszerűen hordozható, de állandó helyén a konyha, iroda vagy nyaraló elengedhetettlen kelléke lehet.

Amennyiben kis méretű utazó kávéfőzőt keres, úgy ajánljuk figyelmébe a Wacaco Nanopresso (336g) vagy a Wacaco minipresso (360g) készülékeket.

A csomag tartalma egy termo üveg pohár. Ehhez a modellhez hordozó táska is vásárolható, melyet itt vehet meg.

A leszerelt dugattyúval a készlethez tartozó pohárban tejhabot is készíthet (lásd videó). Igy minden további eszköz megvásárlása nélkül is finom kapucsínót tud készíteni.

A pumpálás intenzitásának megválasztásával a működés közbeni nyomást egyénileg szabályozhatja. A kávéfőző tea elkészítésére is alkalmas.

Staresso kávéfőző ellenálló műanyagból készült, mely természetesen BPA mentesA kávészűrő rozsdamentes acél. Duplarétegű hőmegtartó üvegből készült kávés pohár.  

Ez a kávéfőző 1. helyezést kapott terméktervezés ért és innovációérta nemzetközi Red Dot Award versenyen.

Méretei: 7 x 20 cm, súlya: 460 g, a víztartály űrtartalma: 100 ml, a kávétartálymaxűrtartalma: 10 g, maximálisnyomás: 15 - 20 barov. Kávé: őrölt, Nespresso kapszulák.

Dobozban, magyar használati utasítással együtt kiszállítva.

Staresso Alapfelszerelés:


Értékelés hozzáadása

Értékelés

Értékelések

Hiányzik még valami

Hiányzik valamelyik termék? Minden tippnek örülünk.