Üdvözöljük, lépjen be a fiókjába vagy regisztrálja magát.

Kakaó vagy forró csoki

kakao dolce gusto

Lepje meg a gyermekeit egy finom kávéfőzőben készült itallal

Az Ön gyermekei is szeretnek felnőttekre játszani és közbe „kávézgatni“? Persze nem adhatunk nekik igazi kávét. De szerezhetünk nekik örömet azzal, hogy készítünk nekik egy csokis italt és szervezhetünk nekik egy „felnőtes“ osszejövetelt!

Elég lessz rá egy Dolce Gusto, Tchibo Cafissimo vagy Nespresso kávéfőző és persze az újratölthető kapszula, amelyet a cikkek alatti üzenetekben lehet megrendelni.

Gyermek italok EKO kapszula segítségével készítve

Ha rendelkezik kapszulás kávéfőzővel, akkor bizonyára a gyermekeinek vásárólja a Nesquik kakaós port. És valószinűleg Ön is itt ott megiszik egyet! Ki tudna ellenálni ennek a finom csoki ízű italnak lágy habbal a tetején?

A kapszula vásárlása egy kicsit se olcsó mulatság. De mi tudjuk hogy mivel lehet helyettesíteni . Újratölthető kapszulával, amellyel nem csak Nesquiket tudunk készíteni, de más kiváló gyerek italokat is. Milyen előnye van? Gyerekekre nézve a Dolce Gusto és Nespressoba való kapszulábol nagyon kicsi a választék. De a eko kapszulával jóval több a lehetőség. Milyen?

Nesquik csokis ital eko kapszula segítségével

Kedvenc Nesquiket nagyon könnyen készítti el az eko kapszulával is, mivelhogy nagyon egyszerű. Vegyen egy klasszikus csomagolást ebből az italbol és az újratölthető kapszula segítségével sokkal több adagot tud készíteni a gyermekeinek. Így pénzt is spórol és nem produkál olyan nagy mennyiség hulladékot sem.

Klassikus csokis ital újratölthető kapszula segítségével

Az üzletekben számtalan fajta csokis porokat árulnak. Válassza ki a kedvenc csoki port és készítse el a gyermekeinek újratölthető eko kapszula segítségével.

Hogyan? Elég lessz az újratölthető kapszulát megtölteni kakaó porral és izlés szerint megcukrozni, vagy édesíteni stéviával. Meg lehet ízesíteni fahéjjal meg vaníliával is. Vagy egyszerűen hagya a germekeire hogy mivel szertnék inni a csokis italukat. Akár fagyi gombóccal is.

És miért jobb az így készített Nesquik annál, ami klasszikus módszerrel forró vízzel van leöntve? Egyszerű az elkészítése, és a gyerekeknek izlik a finom lágy hab az ital tetején. Ha még bekapcsolódhatnak az ital elkészítésébe, akkor még nagyobb örömet szerezhetünk nekik!  Kávéfőzőbe készült italt ihatnak - mint a valódi felnőttek! 

Termékeink

Értékelések

(: Feedback :)

Hiányzik valamelyik termék? Minden tippnek örülünk.